Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert!

Godkväll fina ni <3

Hela mitt liv har jag varit så otroligt rädd för att misslyckas med saker jag tar mig för. Denna känsla har många gånger varit så intensiv att den har hindrat mig från att testa nya saker (jag älskar egentligen att prova nya saker, men ibland tar hjärnspökena över). Negativa tankar dyker upp i mitt huvud; ”undra vad alla andra kommer tycka om jag inte klarar av detta”, ”kommer de se på mig på samma sätt?”, ”äsch, det är nog lika bra att jag struntar i att testa, då kan vi alla leva i tron om att jag nog är rätt okej ändå”. Detta är något jag har jobbat intensivt med de senaste åren och jag tycker faktiskt att jag kommit en väldigt lång bit på vägen då jag började spela golf vid 26-års ålder och började åka skidor vid 25! Det är ju liksom skitsamma om man är dålig, det är INGEN som bryr sig. Alla människor är så upptagna med sitt, så de hinner inte fundera över om du missade ett golfslag eller trillade i skidbacken. Det är väldigt befriande att tänka så. Nuförtiden försöker jag fokusera på mig själv och skita i vad andra tycker. Lättare sagt än gjort ibland.

Men, idag hörrni. Idag har jag klivit utanför min comfort zone ganska rejält inte bara en, utan två gånger!

På morgonens Mysore-klass så frågade min lärare om jag brukar gör drop-backs (när man går ner i brygga från stående). ”Eh näää” svarade jag. Jag har inte kört Ashtanga så länge och tänkte att det är jag nog inte redo för än. Varpå min yogalärare svarar: ”Bra, då gör vi det nu”. Första var läskig. Andra och tredje var en sån befrielse, wow! Att bara släppa taget om spänningar och falla bakåt, det var en såå härlig känsla. Jag är så tacksam att min lärare trodde på mig när jag själv inte gjorde det.

Efter lunch idag så messade min kompis Bettan och frågade om jag ville spela padel-match med henne. Hon är superduktig och jag har spelat padeltennis EN gång förut.. Jag försökte förklara hur dålig jag var, men att det vore ju såklart jättekul att spela en annan gång bara på skoj! Varpå hon skriver: ”Bra men då kör vi”! Haha så idag har jag spelat min första seriematch i padel 😂✌🏻 Tack vare Bettan som trodde på mig när jag inte själv gjorde det.

Båda dessa händelser hänger ihop med veckans tanke - att omge sig med personer som ger energi. Trots att min kropp är helt slut efter 1,5h yoga, 2 mils cykling och padelmatch så känner jag mig ändå fylld av energi!

Så, med det här långa inlägget ville jag egentligen säga: Våga testa nya saker, tänk inte så mycket utan bara kör! Peppa andra, du kan faktiskt hjälpa personen att ändra tankesätt och fylla på med massor av energi :)

Nu ska jag sluta mina små blå efter en intensiv med väldans bra dag <3

  • Nära Strålgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer