This week’s good vibe: allow yourself to just be ❥

Hej godingar!

Hoppas ni haft en fin helg :) Vi har käkat middagar med vänner och brunchat, en riktig ätar-helg!

Ikväll var jag på Yinyoga. Kände att jag verkligen behövde koppla bort huvudet och komma ner i kroppen. Jag märker hur bra jag mår av att varva mer intensiv träning med lugnare former, men också hur svårt jag har för att prioritera lugnare varianter av yoga. Ska försöka göra det till en vana att gå på Yinyoga på söndagarna. Perfekt avslut på veckan som gått och en härlig start på den nya <3

Denna vecka uppmuntrar jag till att låta dig själv bara vara. Utan några måsten eller krav på prestation. Försök att ta några tillfällen då du kopplar bort huvudet och landar ner i kroppen. Kanske genom Yinyoga, meditation eller en lugn löprunda. Läs en bra bok, drick ett gott té eller gör precis det DU behöver för att koppla av.

Ha en fin vecka <3

Kram!

  • Nära Strålgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Det har jag aldrig provat tidigare så det klarar jag helt säkert!

Godkväll fina ni <3

Hela mitt liv har jag varit så otroligt rädd för att misslyckas med saker jag tar mig för. Denna känsla har många gånger varit så intensiv att den har hindrat mig från att testa nya saker (jag älskar egentligen att prova nya saker, men ibland tar hjärnspökena över). Negativa tankar dyker upp i mitt huvud; ”undra vad alla andra kommer tycka om jag inte klarar av detta”, ”kommer de se på mig på samma sätt?”, ”äsch, det är nog lika bra att jag struntar i att testa, då kan vi alla leva i tron om att jag nog är rätt okej ändå”. Detta är något jag har jobbat intensivt med de senaste åren och jag tycker faktiskt att jag kommit en väldigt lång bit på vägen då jag började spela golf vid 26-års ålder och började åka skidor vid 25! Det är ju liksom skitsamma om man är dålig, det är INGEN som bryr sig. Alla människor är så upptagna med sitt, så de hinner inte fundera över om du missade ett golfslag eller trillade i skidbacken. Det är väldigt befriande att tänka så. Nuförtiden försöker jag fokusera på mig själv och skita i vad andra tycker. Lättare sagt än gjort ibland.

Men, idag hörrni. Idag har jag klivit utanför min comfort zone ganska rejält inte bara en, utan två gånger!

På morgonens Mysore-klass så frågade min lärare om jag brukar gör drop-backs (när man går ner i brygga från stående). ”Eh näää” svarade jag. Jag har inte kört Ashtanga så länge och tänkte att det är jag nog inte redo för än. Varpå min yogalärare svarar: ”Bra, då gör vi det nu”. Första var läskig. Andra och tredje var en sån befrielse, wow! Att bara släppa taget om spänningar och falla bakåt, det var en såå härlig känsla. Jag är så tacksam att min lärare trodde på mig när jag själv inte gjorde det.

Efter lunch idag så messade min kompis Bettan och frågade om jag ville spela padel-match med henne. Hon är superduktig och jag har spelat padeltennis EN gång förut.. Jag försökte förklara hur dålig jag var, men att det vore ju såklart jättekul att spela en annan gång bara på skoj! Varpå hon skriver: ”Bra men då kör vi”! Haha så idag har jag spelat min första seriematch i padel 😂✌🏻 Tack vare Bettan som trodde på mig när jag inte själv gjorde det.

Båda dessa händelser hänger ihop med veckans tanke - att omge sig med personer som ger energi. Trots att min kropp är helt slut efter 1,5h yoga, 2 mils cykling och padelmatch så känner jag mig ändå fylld av energi!

Så, med det här långa inlägget ville jag egentligen säga: Våga testa nya saker, tänk inte så mycket utan bara kör! Peppa andra, du kan faktiskt hjälpa personen att ändra tankesätt och fylla på med massor av energi :)

Nu ska jag sluta mina små blå efter en intensiv med väldans bra dag <3

  • Nära Strålgatan , Stockholm

Gillar

Kommentarer

Today's good vibe - surround yourself with positive energy ★

Tankar

Igår så mötte jag upp min fina vän Emma för en fika och så passade vi på att fota lite också. Hon driver en grym mode-/inrednings-/livsstilsblogg som ni måste spana in här! :) Jag fotade lite outfitbilder på henne och hon fotade yogabilder på mig - win win! Vi har alltid så mysigt på våra fotostunder! I hennes näst senaste blogginlägg tar Emma upp ett grymt viktigt ämne som jag tror många kan känna igen sig i och hämta inspiration ifrån. Hon skriver om dåligt självförtroende och om vikten att vara snäll mot sig själv <3 In och läs!!!

Jag fick så mycket positiv energi från vår fika- och fotostund igår. Det fick mig att fundera över hur viktigt det faktiskt är att ha vänner som stöttar en och som ger positiv energi. Så många gånger (framför allt när jag var yngre) har jag omgett mig med energitjuvar, personer som bara tar energi utan att ge någonting tillbaka. Det kan dränera mig (och förmodligen de flesta människor) fullständigt. Jag har med åren insett hur viktigt det faktiskt är att omge sig med människor som GER energi.

Veckans feel-good-tanke (som egentligen skulle kommit upp igår) är därför:

Hoppas ni får en mysig vecka <3

KRAM!

Spana in min instagram här

Gillar

Kommentarer