Winter season is fading away -X

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Då har ännu ett år invigts, 2018. "2017 var ett år med motgångar, men även fylld med underbara minnen. Jag hoppas detta året blir äventyrsfullt med möjligheter, även för er där ute. Det känns som om 2018 är nog ett utav de åren som är mest efterlängtade år bland allmänheten. Nu får vi blicka framåt och bege oss ut mot en resa.


- X

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här på bloggen, bloggtorkan har varit på en hög nivå men eventuellt kommer jag tillbaka för att skriva inlägg. Den typiska ursäkten är ju självklart skolan som har tagit all min tid men snart är det dags för ett nytt år, nya möjligheter. Därmed hoppas jag att all stress begränsas mer. XOXO

- X

Likes

Comments


Äggröra, en kopp av grönt te & vatten med citronjuice och två slice gurka.

- X

Likes

Comments

Likes

Comments

Smile when the pain inside kills you. Smile even if you think not everything is going to be okay. Smile to make your enemies more angry than before. Smile cause one day everything will turn out just the way you imagined. Smile even if you have fallen but still standing.


-X

Likes

Comments

Bilderna är tagna från We heart it -X

Likes

Comments

Arg och ilsken för att nämna några, hat och dåligt självförtroende för att lägga till mera. Den utmattande känslan av att konstant bära på något som tynger kroppen, humöret och omgivningens påfrestningar får bördan att släpa mera. Ork bedrivs av hatet som ströms inombords, ilskan driver fram hatet, hatet leder till trötthet. Funktioner och faktorer i en och sammankoppling men vad säger det? Tankarna springer runt och kan inte komma samman, känner mig så uppgiven mer än någonsin att svaren inte kan hittas. Hopplös och förvirrad tar större utrymme att mina ord inte längre existerar. Kämpandet och ork vägrar inte samarbeta med mig längre. Jag finner ingen ro, men ångesten växer mer. Hur ska jag förklara mig så dem ska förstå på djupet för allt det känns är att jag försvinner i mängden, kraven och standarden på mig själv puttar undan förväntningarna från andra, ändå lockar dem mig med deras handlingar, mer än orden kan väga. Tyngden släpar som vanligt men bromsen funkar inte. Dem säger mycket men vet inte längre vad som betyder. Vilse kommer härnäst men så tom och så osäker gör mig bara skrämd. Rädslan att kontrollen ska tappas får mig hålla hårt i pedalen men känslorna får tålamodet att splittras. Trots allt som känns har tiden snurrat mig i varv gång på gång att snurrandet gör mig inte yr, bara bilden av att jag befinner mig i en plats där stabiliteten inte kan balanseras får mig att titta runt, men blundande får mig att mörkna de tysta.

- X

Likes

Comments

Bilder från we heart it(bortsett från den med basketbollen-google) ​- X

Likes

Comments

LONG TIME NO SEE, mer upptadering på bloggen kommer snart..... - X

Likes

Comments