Dette er en utrolig trist sak som tok plass 13 juni 1977, på Camp Scott i Mayes county Oklahoma.
Ofrene var tre jente speidere mellom 8 og 10 år.


8 år gamle Lori Farmer satt stille i teltet sitt på Camp Scott å skrev sitt første brev hjem, det ville også bli hennes siste. Lori og hennes telt venninner, 9 år gamle Michelle Guse og 10 år gamle Doris Denise Milner ble brutalt drept på Camp Scott 13 juni 1977.
Etterforskerne finner kroppene deres mer enn 100 meter fra teltene deres. Jentene hadde blitt voldtatt, slått og kvelt.
Dette er Oklahomas mest notoriske " cold case " som nå har blitt 40 år gammel.

I April, 2 måneder før drapene ble det avholdt en treningsøvelse på camp Scott, men treningen ble avsluttet før tiden da det ble oppdaget at en av hyttene hadde hatt inbrudd. I en tom boks med doughuts ble det funnet en beskjed, der stod det at 3 jenter ville bli drept, men de tok ikke beskjeden seriøst og trodde det var noen som spøkte med dem.
Så 12 juni satt jentene seg på en buss i Tulsa, og begynte turen mot Camp Scott.
De tre jentene var sammen i telt nr 8, som faktisk var lengst vekke fra de andre teltene så man kunne ikke se det fra lederene sitt telt.
Midt på natten våknet den ene Camp lederen av en høy lyd,hun våknet den andre lederen for å høre om hun hadde hørt noe men det hadde hun ikke. Den 12 juni hadde lederene faktisk sett noen mistenkelige menn som gikk rundt som de var litt redde for, så hun gikk ut med lommelykten sin for og skjekke ut hvor lyden kom fra. Hun kunne ikke se noe, så hun gikk derfor og la seg igjen.

Klokken 6 neste morgen gikk den ene lederen for og dusje da hun oppdaget kroppene til de tre jentene, på en sti ca 100 meter fra teltet deres. Ved kroppene fant de teip, tau og en lommelykt.
Ca 07.30 ankom politiet og etterforskningen begynner, og klokken 10.00 er alle på Camp Scott evakuert, området sperret av og Camp Scott har aldri blitt åpnet igjen etter det.

Her er noen fakta i saken:
Fra etterforskingen kom det frem at Lori og Michelle ble drept inni teltet mens Doris hadde blitt tatt med ut i skogen før hun ble drept.

Lori og Michelle døde av stump vold mens Doris døde av kveling.

Det ble funnet militærsko fotavtrykk i teltet og disse ble også funnet i lederene sitt telt, og mens de var der stjal de noen solbriller, en veske og noen vanlige briller, og etterforskningen viste at de hadde gått gjennom hele campen før de kom til telt nr 8.

Det ble tatt DNA prøver, men det ledet ingen vei. Det ble også funnet 3 fingeravtrykk, men både DNA prøvene og fingeravtrykkene var for dårlige. DNA prøvene og fingeravtrykkene ble testet på nytt i 2002 men de var for ødelagte for og få en match.


Mistenkte:
Gene Hart vokste opp i nærheten av Camp Scott. Han var allerede dømt for å ha kidnappet to gravide damer, samt inbrudd men rømte fra fengselet i 1973. Hart ble funnet og pågrepet i 1979 og han ble stilt for retten for drapene men ble frikjent Pga manglene bevis.
Likes

Comments