Det blev en kväll i badhuset. Korv och glass höll magen mätt. Magiskt när vi badade utomhus och fick sällskap av tusentals snöflingor. Nu kvällssaga och godnatt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Livet just nu..... Högsta njutningsgrad. Tänd brasa och en stor kopp med varm choklad... Inte vilken som helst.. Heja Food Pharmacy!!

Likes

Comments


Nu är glada julen slut, slut, slut,
julegranen kastas ut, ut, ut,
men till nästa år igen
kommer han vår gamle vän
för det har han lovat...

Likes

Comments

Första skoldagen på länge... Imorgon. Älskar rutiner, lämningar, hämtningar och lagom tid för läggdags. Vi har vänt på dygnet lite trots att det är jag som var uppe med tuppen, nu dock går man upp en timme tidigare pga restid. Maten för veckan är nu löst och imorgon väntar Yogapass 😍Skönt med ledigheterna men oj vad härligt med det vanliga rulliansen.

Likes

Comments

P. S Smuttar på samma glas vin 🍷 som i badkaret 😂 Ingen påfyllning planerat. Hoppas att du har minst lika mysig avslutning på trettondagen. 

Likes

Comments

Så löjligt lycklig över att det är bara lördag idag. Supervarm bad med minusgrader ute känns så meningsfullt :) Några lindor praliner och ett glas rött.... Spa musik på detta.... Ganska så perfekt lördagskväll 🤗

Likes

Comments

En lycklig skruttis när morsan serverade lördagens frukost kl 12. (vi var hemma klockan 1:30 och behövde lite sömn). Jag lovade honom i veckan att på lördag kan vi vara i sängen all day long. Snabbt upptäckte vi dock att det kan vara lite jobbigt att spendera dagen under täcket när solen har äntligen hittad tillbaka!!!
Bananpankakor med raw choklad sås och bär hamnar högt upp på vår matlista.

Likes

Comments

Dags att satsa på egna naglar kanske?? Nu var det ett tag sen....6 år... Känns konstigt och man är precis lagom tveksam samtidigt som det känns rätt att sluta :)

Likes

Comments