Detta inlägg skriver jag ENBART för att klargöra vissa saker och jag hoppas kunna svara på de frågor jag får angående Mitt mående. Alltså är det här svaren från Mig och hur jag känner!

                                                                              Ingen är perfekt!

Alla har vi våra historier!

Och framförallt, våra egna åsikter!

Men..

Det är aldrig okej att döma någon efter mående!

Jag hade inte tänkt skriva om det här men jag blir bara så arg då jag hör och ser när de händer!

Vi har alla våra problem och allt är inte perfekt och alla dager är inte en enda strålande sol med underbara stunder. De blir jobbigt ibland och de är inget fel med de. Sedan har vi alla olika sätt att hantera situationer. Vissa kan "gömma" sig från de jobbiga, vissa låser inne sina känslor och sen finns det dom som gör något mot sig själv för att må bättre.

Alla frågor från olika perspektiv har jag fått och jag kan skriva en lång text om det hela men jag tänker ställa frågorna en gång till och svara på dom här!

Men asså du skär dig bara för uppmärksamhet?

Om jag n skulle göra de, varför har jag då oftast långärmade tröjor och inte visar dom, hade jag velat ha de skulle jag gjort de där de syns mer isånnafalll! Då kunde jag lika gärna skärt upp pannan!

Men du mår ju inte bättre av de? Snarare tvärt om ju?

Ja de må så vara men de finns just i denna stund som det händer en annan tanke som har "tagit över" mitt tänkande. Jag kan inte tänka klart då jag får sån ångest just för att jag tror att jag kommer dö eller att nått annat hemskt ska hända då ja får sån ångest. De som händer då är att jag ser som i "tunnel", alltså jag ser mindre och mindre möjligheter, vilket gör att jag tar dom möjligheter som finns kvar innan slutet av "tunneln"då jag bara har ett alternativ kvar. Att ta slut på de jobbiga innan de tar slut på mig själv.

Du måste ju söka hjälp!?

Jag har de! Jag går på KBT behandlingar och samtal osv med psykologer hit å dit, jag äter mediciner mot depression, ångest , och har även sömnpiller som hjälper mig att sova. Men de går inte alltid att söka hjälp mot allt. Hela situationen går ut på att jag måste kämpa igenom allt och ta tag i problemen. Visst har jag svårt med de men jag måste. Jag har inget val än att göra allt jag kan i min väg för att bli bättre.


De är dom tre vanligaste frågor jag får och de tjänar inget till att hata på mig för mitt mående! Jag mår varken bättre eller sämre av de. De är aldrig okej att hata på någon eller att kränka någon på nått vis!

Det är som sagt inget jag har planerat att skriva om å så men jag kände att de måste få komma ut så jag också som alla andra kan få förståelse hur det är. Det är inte alla dagar man mår superbra och allt är glittrande bra för någon men de kommer en "serie" på min blogg där jag tar mitt liv i små kapitel. Och som sagt dom skriver jag bara för att visa verkligheten och för att andra som varit med om liknade ska kunna få känna att dom inte är ensamma om vad som kan drabba en själv och allt runt om kring! Den känslan har jag kämpat med själv, jag vill göra allt för att kunna ge andra stöd i de dom går eller gått igenom. De är de minsta jag kan göra.

Kom ihåg, DU är värdefull och inget kan trycka ner dig!

Vi hörs, Hej!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments