På lördag ska jag och några vänner på en halloween fest inne i stan, vi har valt att allihopa gå efter superhjälte temat.
jag har inte så stor koll på det här med superhjältar och alla som är med i filmerna så Mikaela hjälpte mig och jag valde att vara 'The riddler' som är med i batman? tror jag!

Valde då att göra min egen outfit, så jag köpte svart tygfärg och små färgduttar (eller vad man ska kalla dom) från Panduro.
köpte även ett långt linne från ginatricote.

klippte ut ett frågetecken, som vart mindre charmigt, i ett papper och började dutta med färgen på linnet.

Är hyfsat nöjd med resultatet, det var lite svårt att dutta utan att kladda runt det lite.

men kan rekommendera att göra lite eget, det är roligare, man får pyssla lite och det blir lite personligt!
helheten får ni se på lördag! 

tjingeling kompisar!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

8 September ändrades mitt liv drastiskt, jag flyttade till England helt ensam, till ett helt främmande land, en helt främmande familj och började i en helt främmande skola. Med handen på hjärtat, det bästa jag någonsin gjort i hela mitt liv.

Vad jag trodde skulle bli något jobbigt, läskigt och påfrestande blev till den mest fantastiska upplevelse jag varit med om. Ett par månader innan jag skulle åka gick jag hos en psykolog special inriktad på emetofobi (kräkfobi), omrking denna period totalt vägrade jag åka komunalt vilket jag trodde skulle bli fruktansvärt jobbigt för mig i England då min skola låg 25 minuter från där jag bodde med tåg. Det jag trodde skulle bli svårast visade sig flyta på utan några svårigheter.

Att flytta in hos en främmande familj var för mig väldigt nytt, jag har alltid bott i trygghet med alla mina nära och kära runt omkring mig. Familjen jag fick flytta in hos, som min skola hade fixat, visae sig vara helt fantastiska och välkomnade mig med öppna armar och behandlade mig som en i familjen.

Skolan jag gick på var EF (Education first), där jag läste Engelska i 4 månader, man fick även välja till extra ämnen för att fylla ut dagarna, då läste jag Engelsk historia, Designe och slang runt om i Storbrittanien. Jag fick direkt 2 nya vänner, Thierry från Schweitz och Vania från Chile (bilden i mitten under denna text).. Dessa två blev snabbt två av mina närmsta vänner och vi spenderade varje dag tillsammans.

Efter mina 4 och 1 halv månad i skolan var det dags att säga hejdå till Vania och Thierry som skulle åka hem till sina hemland. För mig återstod ett val, stanna kvar i England eller åka hem. Vid detta tillfälle började jag söka jobb och tänkte att jag ger mig själv en vecka. En vecka efter jag började söka jobb, var jag på min första arbetsintervju och fick samma dag provjobba i 4 timmar, efter passet fick jag den fantastiska nyheten att jag hade fått jobbet, stanna kvar i England blev det!

På mitt nya jobb träffade jag 3 tjejer som skulle komma att bli mina 3 bästa vänner i England, vilket jag idag är tacksam för. 3 år senare har vi fortfarande kontakt, nästintill dagligen. Jag jobbade på denna restaurang från februari till augusti, då jag valde att flytta tillbaka till Sverige.


Tack England för mitt bästa år i livet, tack Angelina för att du bestämde dig för att göra detta, Tack Alexandra och Sanna som jag gjorde så mycket kul med, Tack min värdfamilj för eran gästvänlighet, Tack Jade, Jade och Mais för att ni gjorde min tid till den bästa, Tack EF för en toppen skola, Tack Alex för en underbar vänskap som jag håller kär, Tack Oliver för våran tid, Tack Vania och Thierry för alla skratt och allt kul vi gjorde.

TACK TACK TACK TACK.


Tjingelin kompisar!

Likes

Comments

Två bilder från min resa till Las Vegas i Januari 2016Hej på er! Jag hoppas ni har en fantastisk dag!

Allting började för ungefär två månader sen, då rasade mitt liv ramman.

Jag har alltid, sen jag var yngre, känt mig annorlunda, på många olika sätt. Missförstå mig inte, min uppväxt har varit helt fantastisk, jag har växt upp på bästa möjliga sätt men det har helt enkelt alltid varit något med mig själv som jag inte riktigt känt varit helt 100% rätt.

Jag har alltid varit en person som sprudlar av glädje, alltid är igång, nya ideer hela tiden, mycket på gång samtidigt, glad och mestadels positiv. I dessa positiva egenskaper finns det mycket mörker. I min kropp finns det ingen ro, ingen vila, ingen avslappning. Det kan ses vara positivt då man får mycket gjort, man vill hitta på saker, man har nya roliga ideer med allt osv. Men för mig är det en inre stress, att aldrig kunna känna sig avslappnad även om man ligger i soffan och kollar på film, det finns inte för mig och det är så JÄVLA frustrerande ibland att aldrig finna ro. Det här med mycket ideer och mycket på gång, visst, super bra, men för mig blir det för mycket, jag har ALLDELES för mycket i huvudet jämt, jämt, jämt. Det är inte alltid något specifikt men mina tankar är alltid snabba, vänder från olika saker hela tiden och är inte alltid relevanta. Att jag har mycket projekt på gång samtidigt är också positivt, för jag vill alltid fixa och dona med saker, men det negativa är att jag startar gärna saker, men har mycket svårt att avsluta dom pga att jag blir distraherad utav mig själv och andra saker. Ilska, frustration, glömska, tårar, dåligt tålamod och kort stubin är få av många av mina dåliga egenskaper som gör min vardag jobbig att gå igenom.

Vilket får mig att komma till min första diagnos, ADHD, som är nästintill fastställd. Utöver ADHD utreds jag för 2 andra diagnoser som jag kommer att prata mer om i andra inlägg.


Tjingeling kompisar!

Likes

Comments

Mitt absoluta favorit te, kvällsro, rekommenderar det verkligen!
Min absoluta favorit mugg, som jag fick i julklapp av min värdfamilj i England. bästa avslutet på en onsdagskväll i oktober.

tjingeling kompisar! 

Likes

Comments

Välkomna hit!

Kul att ni har hittat hit.

Här kommer ni att få följa med mig på min resa genom vardagen. Psykisk ohälsa är något jag blivit ett med senaste året, ett så förbjudet ämne, som nu mera finns överallt, precis överallt. Den sista människan du kan tänka dig, den gladaste, den energiska, den sprudlande och allmänt lyckliga personen, mår inte alltid bra. Jag går igenom en grov depression, samtal hos min psykolog, antidepressiva läkemedel, utredning av 3 olika diagnoser (vilket vi kommer gå in mer på i ett annat inlägg). Såklart ska ni få följa med genom allt annat i mitt liv såväl som resor, vänner, familj mm. en liten blandning av det mesta med mycket inriktining på psykisk ohälsa.

Jag hoppas kunna hjälpa mig själv genom att blogga men även hjälpa er andra som går igenom samma sak. Jag har alltid, alltid, alltid, alltid trott att jag är ensam. Där jag står idag, vill jag inte att någon, någonsin, ska känna sig ensam.

Tjingeling kompisar


Likes

Comments