mys, mat

här kommer lite bilder från en restaurang där jag bor som jag var på i onsdags, postgatan heter den!

1. nässelsoppa med citron
2. vit sparris med rom, hollandaisesås (någon vit iaf) och persilja
3. vaniljglass med maräng, havtorn och brynt smör
4. körvelglass med hallon och yuzu, stelnat socker och ingefärsbröd

Jag drack äppelmust.

notera att jag har lekt lite med filter, hehe...

hoppas att det inte har världens besvikelse 😂

hug from Ellus ❤

Likes

Comments

ute

här kommer lite bilder från min valborg! var först på fest och sedan åkte jag och en kompis till majbrasan vid vår scoutstuga.

här är mitt fina fågelfoto. på festen var det en tävling där vi skulle fota så många fågelarter som möjligt och så fick jag detta dina foto... jag vann faktiskt tävlingen för att de tyckte att den var komisk 😂

två bilder på den stora elden. den andra är liiiite för överredigerad eftersom jag ville vara lite tumblr för en gångs skull. jaja, jag är ju Ella sååå that's impossible 😉

byyyeeee ❤

Likes

Comments

hellu! Känner att den här bloggen bara blir fylld av recensioner, men det gööööör inget.
Har sett en film idag som heter "the perks of being a wallflower" som är baserad på en bok med samma namn.
Den handlar om en 16-årig kille som heter Charlie, spelas av Logan Lerman (Percy Jackson) som inte har några vänner när han börjar på high school. han har någon psykisk sjukdom och mår inte så bra.
filmen handlar i alla fall om hur han pusslar ihop sitt liv, skaffar vänner och försöker vara sig själv.

filmen vad superbra och tog verkligen tag i en. den fick mig att tänka lite, vilket jag gillar. dessutom var det ett plus att både Percy och Hermione var med, haha 😉
Jag lånade den på biblioteket eftersom vårt Wi-Fi har tagit slut och alltså är inte Netflix tillgängligt, men den finns säkert att få tag i på olika streamingtjänster och så.

kramus! ❤

Likes

Comments

här kommer en liten bokrecension!
Jag har läst "ursäkta för att man vill bli lite älskad" av Johanna thydell. har läst typ en bok av henne förut och hon kan verkligen fånga känslor i bokstäver eller vad man ska säga.
boken handlar om Nora Jonasson som går i tvåan på gymnasiet och om hennes vardag. kompisproblem, kärleksproblem, pinsamheter och allt annat.

Jag tycker om boken just för att den är så verklighetstrogen och tar upp sånt som faktiskt händer hela tiden i ens liv som ung (och nej, jag är inte poet). dock kan jag faktiskt inte riktigt säga vad den handlade om (vilket du säkert märkte på den flummiga beskrivningen där uppe 😂) nu i efterhand, men det är alltid just att man har något att göra som är viktigast och inte något annat - snälla, säg inte att min lärare läste det här.
ett minus för att nora är en sådan dum människa som man bara vill dunka huvudet i väggen för, men plus för att den är skriven på ett så annorlunda sätt vilket ger en effekt som passar bra ihop med handlingen. läsvärd men inte den bästa om vi säger så!

kramus! ❤

(har nu sett "alien" från -79 för första gången också... viktig milstolpe i en scifiälskares liv 😂)

Likes

Comments

jamen hej! sorry för dålig uppdatering men har helt enkelt glömt bort Det, hehehe...
har varit i stan idag och köpt en lila magtröja från Bikbok ⬇ och en glass med kokos- och chokladsmak. gutt!
Så har jag varit hos en kompis också. Vi gjorde en tjock pudding av hallonslime ⬇, testade snapchatfilter på en gubbe vi målade på min mage och tittade på Youtube.
nu ska min brorsa ha övernattningskalas och jag måste hjälpa till när jag egentligen kunde ha sovit över med mina kompisar... well, det blir hungerspelen på mitt rum ikväll.
Haha, intressant inlägg 😂

min magtröja från Bikbok. köpte den för 79 kr på rea, storlek xs. sliten färg vilket ger en fin effekt ❤

vårt hallonslime som ser jättegott ut men som smakade inget. det är gjort på drygt fyra matskedar majsstärkelse och fem deciliter vatten plus en mängd hallon.

kramus! ❤

Likes

Comments

hallå! Sitter i husbilen och lyssnar på p!atd på väg till svenska cupen! ska spela badminton och ha det jättekul tillsammans med mitt lag. kan återkomma med resultat och sådant imorgon ❤

Likes

Comments

hallå! Här kommer lite sjukt söta bilder på lamm 💕 är i en kompis fritidshus och här bor också dessa ulliga änglar.... jupp, jag är besatt 😂

ääälskar lamm. kramizar! ❤

Likes

Comments

hallå! idag är jag här med en liten filmrecension - eller ja, två stycken!
Vi kan börja med "hunt for the wilderpeople". Jag hyrde den på iMovie och den var 1 och 40 tror jag?
Den handlar om en kille som flyttar till en ny fosterfamilj där han äntligen mår bra. plötsligt sker en hemsk olycka och allt förändras. för att slippa undan ungdomsfängelset flyr han ut i bushen.
Filmen är fantastisk. både humor och viktiga tankar blandas i en fantastisk historia. verkligen sevärd!

nästa film jag har sett heter "captain fantastic" och jag tror att en är 1 och 50 lång. Jag hyrde även den på iMovie, men den finns säkert att hitta på andra ställen också.
Den handlar och en familj som bor avskärmad från omvärlden mitt ute i skogen. deras mamma är svårt sjuk och när hon plötsligt dör ska familjen åka på begravningen. det är inte lätt när man aldrig har träffat andra människor.
Filmen är suuuperbra. även denna är sorglig och humoristisk samtidigt, den tar också upp viktiga ämnen. Jag satt dock med skämskudden ibland - de gjorde vissa misstag som var sjukt pinsamma.

jupp, här var mina små tips. kramizar! ❤

Likes

Comments

hallå på er! tänkte bara att jag kanske kunde länka till min wattpad. har tre berättelser igång just nu, två i chicklit och en i science fiction. alla är topp 10, woohooo!

här hittar du mitt konto!

kramizar!

Likes

Comments