Nu! Ja jag vet inte om vi ska ta bort den här bloggen det känns ju lite onödigt att ha den om vi inte uppdaterar. jag har börjat uppdatera på min blogg vilket känns jätte bra, vilket betyder att jag kommer satsa på den. Jag får prata med Emma och höra vad hon tycker.

min blogg: http://nouw.com/theaolofsson

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Jag har väldigt dåligt på ideér, så kommentera gärna ngt vi vill veta.

Idag har jag hållt på och renoverat mitt rum, bilder kommer upp här när jag har byggt om mitt golv. Själv blev jag jätte nöjd! Mysigaste rummet på länge. När jag väl fixade rummet så ville Alex, min bror hjälpa till.. eller aa jag tvingde honom. Det slutade med bråk och han gick därifrån. Haha.

Jag har tänkt att börja med i varje inlägg med "Dagens tips" om både, skönhet eller något i hemmet osv, alltså ett lifehack.

Dagens tips är alltså:

Om du är snål som jag, hehe. Om du bara har någon dag kvar på spotify premium så kan man gå in på mobilen och trycka på "Offline mode" och VIIPPSS så har man 30 dagar extra premium <3

HAAAAADDDEEEEEEEEE :)

//Emma

Likes

Comments

Hej igen! Jag kom på en grej, jag glömde länka min blogg, haha. Inget minne alls. Jag skriver oftare där (asså på riktigt skit i emmas spydiga kommentar), jag vet ju att i slutändan så kommer jag att skriva mest. Så lixom. 

nouw.com/theaolofsson

HAAADEE! /Thea❤


Likes

Comments


Jag kan inte leva utan musik asså jag börjar typ gråta när jag inte har mina hörlurar med mig på bussen/tåget/lektionerna. Jag tänkte tipsa om 5 låtar som jag lyssnar på 24/7. Några bra låtar på min spellista.

  • 1.Intim-16 svenska hits på 6 minuter, Hur grymma är dom inte! Shit va bra.
  • 2.Kapten röd- När solen går ner, Jag älskar den musiken.
  • 3.Kartellen Feat Aleks- Underklassmusik, bara lyssna på den det är ingen barbie musik.
  • 4.Kristian Täljeblad- Du och en annan, Så cute, den gulligaste låten.
  • 5.The Fooo- Freestyler, den bästa fkn låten i hela fkn världen.
  • HAAADEE! / Thea❤

Likes

Comments

Hej!

Jag har väldigt tråkigt, vaknade nyss och aa.. Så jag tänkte skriva 10 saker jag inte kan leva utan. Vilket ni ksk fattade <3 Jag kommer inte skriva dem i någon speciell ordning, jag bah skiver lixom

1. Mat, jag vill ju inte svälta ihjäl

2. Thea, alla vill ju ha en bästa vän <3

3.MIN MOBIL!!!!!!!

4.Min mobilladdare, tänk bah om mobilen dör

5.Min dator så jag kan blogga😂

6.Smink

7.Choklad, alla älskar choklad

8. My familyyyyyyyyyy

9.Alla mina VS bdy mist

10. Min stora spegel, det är min älskling det <3

HAAAADEEEEEEEEEEEEE​ :)

Likes

Comments

Hej! Vilket ni ksk fattade är det jag som är Emma. Jag vet att Thea skrev i förra inlägget att hon är snyggast.. lyssna inte på henne.. det är klart att jag är det! Aja, More about myself. 11 år och är kär i mode och skönhet. Familj består av mamma, pappa (inte intressant att veta namnen) och min 13-åriga bror. Btw går han i samma klass som Thea <3 Jag har fiskar haha. Men vi ska ksk skaffa hund :) Finns inte så mkt att säga om mig men men. Thea och jag ska försöka uppdatera så mkt vi kan, båda suger på det men vi ska försöka. Jag lovar! Det var lite om mig ;) HADEEEEE <3


Likes

Comments

Hej! Det är ju jag enligt mig är den snyggaste och spontanaste tjejen av oss, jag har även en egen blogg som jag kommer länka längst ner på detta inlägg. Jag kommer skriva mina inlägg (ofc) men det ärjag som redigerar bloggens design. Vi har tagit stort allvar på vårat blogg namn och jag defenetivt eftersom jag tror att jag kommer få ha den ensam ni vet... Jag får importera min gammla blogg då jag tycker detta bloggnamnet mer än mitt. Hehe. Okej nu ska vi sluta va så negativa. Vi får hoppas att Emma kommer blogga och annars får hon göra inlägg då​&då  på MIN blogg. Men jag bor ute på landet mitt i en skog. Jag har 6 hästar, 6 hundar, två kaniner och 1 katt. Varav allt det där har jag 1 egen häst, 1 katt, 1 hund och 2 kaniner. Resten delar jag och min familj på. 

Min Familj

Mina föräldrar är skilda så jag bor hos min mamma. Sen brukar jag ju va hos pappa på helgerna. Min familj hos mamma är alla djuren, mamma Maria, mammas sambo Andreas och min lillasyster Denise.

Min familj hos pappa: Min pappa Pär, pappas fru Pernilla, min lillebror Alex (5år) och min lillebror Emil (1år)

Likes

Comments