Hej bloggen!

Detta är mitt fursta inlägg och inte bara på bloggen utan också någonsin. Jag har aldrig förut haft en blogg förut, men jag har haft en Youtube-kanal. Jag klarade inte det så jag slutade. Varför jag slutade var för olika anledningar, till exempel: personer i min klass låtsades vara mina kompisar bara för att få vara på min Youtube-kanal, Jag blev retad för det jag sa i mina videos av bland annat av dem som gick i min klass och så skämdes jag alltid när jag hade laddat upp en video då det alltid kändes som att alla jag gick förbi på stan och sådant hade sett mina pinsamma videos. I alla fall så slutade jag och har inte kvar den längre. (Kanske börjar igen någon gång...)

Jag är så glad att nu få testa att blogga, jag vet inte om någon ens kommer att läsa min blogg men jag kommer ändå blogga, Jag kommer känna mig mycket bättre då jag kommer kunna dela med mig av min vardag till andra. Detta kommer vara som min dagbok bara att jag inte kanske kommer skriva privata saker, namn på personer (Utan tillåtelse) eller bara saker jag inte vill att hela internet ska känna till. Men jag kommer att blogga om saker som: Animal Crossing pocket camp, roliga historier, Läskiga händelser jag har varit med om, Vad som har hänt, vad jag tycker om olika helt random saker som är stort då, vad jag tycker och mer.

Jag kommer inte lova att jag kommer att blogga varje dag. Jag kommer att försöka blogga så mycket jag kan och så ofta jag kan, Jag kommer nog att vänja mig med att blogga. Jag kommer nog ändå blogga minst 3 gånger per vecka, MEN jag lovar INGENTING. Nu i början kommer jag inte blogga på några speciella dagar, jag kanske börjar göra det när jag har bloggat ett tag. Jag hoppas att du har fått lite mer förståelse om min blogg, men om du undrar något mer så kan du bara fråga mig i kommentarerna. Snälla, hata inte i kommentarerna, sprid i stället kärlek. Ps: Jag skriver detta på alla hjärtans dag så, Glad alla hjärtans dag. //Caticorn

Likes

Comments