Vad tycker jag om bloggar?

Genom mitt feedbacksformulär har jag fått förslaget att ha mera listor på bloggen, och det är ju kul! Jag älskar listor egentligen, men av någon anledning gör jag sällan listor här på bloggen. Så det ska jag försöka bli bättre på, så att jag får mera variation på strukturen i mina inlägg, och också inlägg som inte innehåller allt för mycket text. Så bra med feedback, det öppnar alltid ögonen för sådant som man inte själv tänkt på. Tack! Ge mig gärna feedback du också, om du inte redan gjort det. *KLICK*

Så idag passar jag på att svara på Sevendays blogglista, som denna vecka handlar om bloggar. Fyll i den du med, vet jag!

Jag bloggar för att: få ge utlopp för mina känslor, tankar och kreativitet. För tillfället är det också ett bra sätt att låta vänner och familj följa med mig här på andra sidan jorden, och samtidigt dokumentera min tid här så att jag kan se tillbaka på allt i framtiden. Och att jag kan dela med mig av mina bilder är också en av orsakerna till att blogg passar mig så bra.

Jag läser andra bloggar för att: det finns så många bra människor i bloggvärlden! Mestadels fastnar jag för bloggar som inspirerar mig, endera bloggmässigt eller helt enkelt livsmässigt.

Den första blogg jag läser på dagen: Det beror på vem som uppdaterat haha, eftersom jag oftast går via nouw och där ser alla bloggar jag följer (förutom en del som jag inte kan följa). Men har jag inte tid att läsa alla läser jag ändå alltid Nästan för lycklig, Danielas dagbok, och @nicolesvensson.

Den här typen av blogg saknas: Hmm... Jag kan inte säga att de helt saknas, men bloggar som inspirerar till livet hade jag gärna sett fler av.

Det här skrivs det för mycket av i bloggar: Mode, smink och skönhet... Hehe. Jag har dock svårt att svara på den här frågan eftersom jag inte läser bloggar som jag själv inte är intresserad av.

Blogg eller vlogg: Blogg.

Atmosfären i den finlandssvenska bloggvärlden är just nu: Jag tycker det känns hemtrevligt, välkomnande, mysigt, och stöttande. Väldigt god atmosfär med andra ord! Åtminstone i den delen av bloggvärlden som jag är bekant med, hehe.

Det här tycker jag om sponsrat innehåll: Jag har nog en väldigt neutral inställning till denna fråga. Jag tjänar ju inte själv pengar på bloggen så är inte alls insatt i sånt, vad gäller andra bloggar har jag ingenting emot sponsrat innehåll så länge det passar till bloggens eller bloggarens stil och allmänna ton.

Mitt mål med min blogg är: att inspirera andra till ett gladare liv.

En bloggare jag vill byta liv med för en dag: Oj, hmm... Alltså vem som helst hade faktiskt varit intressant, för att se hur det är att vara någon annan än en själv skulle ju vara hur spännande som helst!

Ha en fin fredag!

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Danielas Dagbok,
Men, på riktigt?? Vad GLAD jag blir 😍
www.danielasdagbok.com
unia
unia,
Ja såklart, gillar din blogg bara mer och mer! 😃
nouw.com/unia
Jarina,
Så intressant att läsa allas listor 😊 Tycker också som du att det saknas någon stor inspirerande blogg i Finland. Hoppas det sku dyka upp nån snart 😃
jarina.fi
unia
unia,
Ja verkligen! 😊 Det får vi hoppas på 😃
nouw.com/unia
Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95