TBT: Sveriges sexigaste kille min fotomodell || Juli 2016

Som jag redan berättade blev tiden på Skansen aldrig tråkig, även om vi var där hela dagen. Artisterna repade och vi fick träna allsångerna. Som extra tidsfördriv hade S tagit med ett nummer av Veckorevyn, och där hade de listat Sveriges sexigaste killar. Jag hade en tanke om vem som borde få första platsen, men kollade tålmodigt igenom alla från botten till toppen. När han inte dök upp medan placeringarna blev bättre och bättre blev jag säkrare och säkrare; han måste ju vara etta. Och visst var han det, hehe; Oscar Zia. Jag måste säga att det är väldigt sällan som jag verkligen faller för killar och blir så där "wow vad han är snygg" haha, men Oscar Zia är en av de få som lyckats fånga mitt hjärta. Att se honom live gör ju dessutom verkligen inte honom mindre snygg. Innan vi var på Allsång på Skansen hade vi faktiskt redan sett honom en gång, på en TV-inspelning för På resande not - ett finlandssvenskt tävlingsprogram:

Den gången väntade jag hela tiden på att han skulle göra ett extranummer och sjunga Human, men icke. Lyckligtvis fick jag njuta av det flera gånger under dagen och kvällen på Skansen. Älskar låten!

Nu ska jag sluta babbla om Oscar Zia och istället visa er bilder som jag tog under dagen på Skansen. Jag fotade faktiskt inte så otroligt mycket, jag ville fokusera på att vara här och nu. Men här kommer bilder från deras repetitioner, nästa vecka får ni se bilder från genrepet (jag lät kameran vila under sändningen).

Han är ju så fotogenisk!

Ta hand om dig,

Julia <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229