Header

Välkomna till mitt sista inlägg om dagen på Skansen. Efter en lång och alldeles härlig dag blev det så småningom kväll och dags för genrep - och sedan sändning förstås. Som jag redan nämde packade jag ner kameran för sändningen, och lät den också vila ganska mycket under genrepet, jag ville ju njuta och sjunga med. Några bilder blev det ändå, och dem kommer jag att dela med mig av nu!

Men först måste jag berätta om den nog absoluta höjdpunkten, men också den mest skrämmande upplevelsen, på hela dagen. Det var under sändningen, och vi sjöng Gå upp och pröva dina vingar - en av mina favoritallsånger som jag kunde från förut och sjungit massor av gånger under dagen. Kameran fokuserade på gästartisten som var med och drog sången, jag minns faktiskt inte vem det var, för den som närmade sig oss var en av mina största idoler; Sanna Nielsen. Hela dagen hade spänningen legat i luften när vi sjöng allsång och artisterna gick i närheten av oss - skulle de ge mikrofonen till oss? Det hände inte på hela dagen - inte under de tusen repetitionerna och inte under genrepet. Men nu, vi hade nyss ställt oss upp för det hörde till koreografin att ställa sig upp och lyfta händerna till luften, och sedan låtsas pröva sina vingar (under raden gå upp och pröva dina vingar), och sedan sätta sig igen. Men innan jag hann sätta mig stod Sanna Nielsen plötsligt där, hon lade armen om mig och satte mirkofonen framför min mun! Det var så härligt och skrämmande och nervöst och glädjerusande! Trots att jag kunde texten från flera år tillbaka var det plötsligt helt svart i min hjärna. Proffsig och hjärtlig som Sanna är stödde hon mig dock väldigt bra så något fick jag åtminstone fram, men huh! Vilken adrenalinkick! I direksänd TV stod Sanna Nielsen där med mig och jag skulle sjunga i mikrofonen. Även om det hade varit lite coolt om det hade visats på TV är jag nog väldigt lättad över att kamerorna inte var där just då, för jag måste nog ha sett väldigt bortkommen ut haha. För min vän och mig är den automatiska frågan ännu obesvarad; Kom hon fram till mig för att hon kände igen mig, eller var det bara slumpen? (Jag har varit på tre av Sanna Nielsens konserter i Finland och varje gång pratat med henne efteråt, den tredje gången hälsade hon mig med orden "Dig har jag träffat förut, va?", eller något i den stilen. Jag dog nog lite då kan jag säga! Men på Allsång på Skansen är ju situationen lite annorlunda, där är så många människor plus att hon är van att se mig i Finland, så det skulle säkert vara svårare att känna igen mig där, haha.)

Jag hoppas verkligen att jag har möjlighet att åka till Skansen denna sommar igen, för detta var en absolut oförglömlig dag! Nu till bilderna på vackra Sanna och oemotståndliga Oscar - tro mig, jag har världens bästa bild på honom! Bara att scrolla ner. ;)

Jag ÄLSKAR denna bild!

I väntan på att sändningen skulle börja - Skansen fylldes mer och mer.

Lite måste jag ännu få hylla denna fantastiska människa. Hela dagen var hon på Skansen och repade, och när hon inte repade stylades hon. 45 minuter ledigt eller vad det var hon hade på hela dagen, wow! Ändå levererar hon som om hon vore hur pigg och full av energi som helst. Och det som verkligen fick mig att tappa hakan var efter hela dagen, när TV-sändningen och den extra sändningen på webben var över, då kom hon och delade ut autografer och ställde upp på bilder och småpratade med oss tittare. Istället för att stressa igenom folkhopen och bara hinna med de som är ivrigast och syns bäst gick hon flera varv så att alla skulle få sin tid. OCH! Innan hon sedan gick bort FRÅGADE hon ännu om det ännu fanns någon som ville ha autograf. Alltså wow vad härlig hon är. Så ödmjuk och omtänksam och vill verkligen att alla skall bli sedda och hörda. Underbara Sanna.

Innan vi åkte hem för att sova gottvar vi tvungna att ta några bilder av vackra Stockholm i skymning. En perfekt dag från början till slut.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments