Mina mål för oktober

Glad måndag! Tänk att vi redan går in i andra veckan av oktober?! Här flyger minsann tiden lika kraftigt som höstens stormar. Trots att det redan gått en vecka av månaden tänkte jag idag dela med mig av mina mål för oktober. Jag har börjat ställa upp fem mål för varje månad, som handlar om annat än studierna. Har förstås massor av studiemål att nå hela tiden, men vill inte låta det få mig glömma bort resten av mitt liv. Så, så här ser oktobers (icke-studierelaterade) mål ut:

Skriva dagbok minst en gång i veckan. Haha, om ni minns mina mål för 2018 skvallrar detta mål om hur bra det gått med dem. I början av året planerade jag att skriva dagbok varje dag - just nu skulle det vara en förbättring att skriva dagbok en gång i veckan. Livet vänner, livet...

Testa minst två nya recept. Jag har varit otroligt lat med att laga bra mat den senaste tiden, känt mig så tom på ork och inspiration för det, och det vill jag ändra på! Vill få nya idéer och lära mig laga flera maträtter, så minst två nya recept ska jag testa på denna månad.

Köpa vinterskor. Mina nuvarande vinterskor är så slitna att de har hål och inte är varma överhuvudtaget längre. Jag borde antagligen ha köpt nya redan för två år sedan, men denna månad ska det bli av!

Boka en resa till Hamburg. Att jag hinner åka dit i oktober känns inte väldigt realistiskt just nu, men om inte åka dit ska jag åtminstone ha en resa bokad. Jag vill lära känna mitt andra hem (hehe) bättre! Och förstås träffa honom oftare.

Byta gardiner. När jag flyttade in i januari valde jag att hänga upp mina icke-favoritgardiner för att mina favoritgardiner kändes allt för våriga/somriga för januari. Planen var alltså att byta på våren. När vädret började kännas som vår tyckte jag att jag skulle tvätta mina fönster innan jag byter gardiner, och så skjöts det upp längre och längre. Ännu har jag mina icke-favoritgardiner uppe, och det börjar ju snart bli dags för vanliga människor att byta till julgardiner, men jag vill verkligen lägga upp mina favoritgardiner nu. De kan ju rentav hjälpa mig överleva höstmörkret. Och nej, jag tänker inte längre tvinga mig själv tvätta fönstren innan jag byter gardiner. Hehe.

Som ni kanske märker försöker jag hålla målen ganska enkla och överkomliga, men ändå betydelsefulla för mig. Eftersom jag har så mycket på gång vill jag inte ställa mera press på mig själv. Brukar du ställa upp mål för varje månad?

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95