Livet vänder nu

Jag vet att jag har ögonen stängda, men jag tycker att bildens känsla förmedlar ungefär hur jag känner mig nu.

Det är midsommarafton, men det glömmer jag gång på gång bort. Jag har nämligen kommit tillbaka från Hamburg idag, och har haft mycket annat än midsommar att tänka på. Så jag undviker sociala medier just nu, för även om det är mitt eget val att inte fira midsommar och jag är 100% okej med att inte göra det, finns risken att jag blir ledsen om jag ser alla Glad midsommar!-önskningar och sommarstugebilder på instagram och facebook. Men det var inte det jag skulle skriva om nu.

Jag kom alltså hem från Hamburg idag. Eller ja, att komma hem känns inte som helt rätt formulering. Hamburg har börjat kännas väldigt mycket som hemma det också. Och det här var faktiskt mitt sista besök i Hamburg. Sista gången som jag kommer hem till Helsingfors från Hamburg. För nästa gång jag far till Hamburg, då blir det mitt hem. Om bara lite mer än en månad flyttar jag till Hamburg!

Till dess är det ännu mycket som ska ordnas. Att flytta inom ett land är redan mycket arbete. Att flytta till ett annat land är ännu mera arbete. Och att vara fullständigt närvarande på läger tre veckor av den tid som jag har kvar i Finland innan flytten gör att allt som ska ordnas blir ännu mera. Men just nu är jag inte ett dugg stressad. För jag har ett lugn inom mig. En glädje. En lycka. En känsla som är svår att beskriva, men som jag saknat väldigt mycket väldigt länge. Kanske ända sedan jag lämnade Asien, faktiskt. Mitt liv kommer att bli mitt igen. Jag kommer att bli lycklig igen. Jag kommer att bli jag igen. Jag känner fullständigt totalt att det är rätt beslut att flytta till Hamburg. Jag kan knappt bärga mig!

Livet vänder nu.

Ta hand om dig,

Unia <3

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229