Home - Day 30 - Journey

Ett av mina mål för 2020 är/var att genomföra Adrienes 30 dagars yoga journey Home. För några dagar sedan genomförde jag dag 30 och avslutade således min resa hem. Nej, jag genomförde inte resan inom 30 dagar. Men jag genomförde alla dagar, och vilken fin resa det var. Dag 30 stängde Adriene av mikrofonen, och jag gjorde mitt eget 40 minuters yogapass. Ett så fint avslut på dessa 30 dagar, jag älskar vad Adriene gör och hur mycket fint hon sprider omkring sig i världen. Det var en så fin upplevelse att jag vill dela med mig av känslor jag upplevde under denna trettionde dag av yoga.

När solen träffar mitt ansikte under solhälsningen går det inte att låta bli att le. Hela jag fylls av lycka och jag känner yogans kraft fylla hela min kropp. Just där och då inser jag hur långt jag har kommit. Hur mycket jag har lärt mig. Inte bara om yoga, utan också om mig själv. Adriene har under hela resans gång påpekat att målet inte är att nå någonting nytt, utan att återvända hem till det som redan finns inom oss. Och det är just det jag känner under dessa 40 minuter av egen yoga. Visst, mitt yoga-ordförråd har blivit mycket större. Ja, jag har lärt mig mycket nytt. Men det är inte det det handlar om. Jag har äntligen hittat tillbaka till mig själv.

Under dessa 40 minuter lyssnar jag inåt och gör vad som känns bra. Find what feels good är ju Adrienes slogan, och just det har jag uppnått under min 30 dagars yogaresa. Jag stänger ögonen, tar några djupa andetag och litar på att jag har allting inom mig. Det ligger något starkt i att själv gestalta sin yogaträning. Att lita på sig själv och att själv kunna välja vad man ska göra, hur många gånger man ska göra och hur länge man ska göra. Jag njuter av att kunna stanna så länge jag vill i ställningar som känns bra, jag njuter av att kunna anpassa träningen efter mina egna favoriter. Jag njuter också av att ha den kraften att inkludera också den övning som jag tycker att är jobbigast, ja en övning som fått mig att gråta när den varit en del av passen under dagar då jag inte känt mig stark. Och jag njuter av att märka framsteg. För när jag bestämmer vad jag gör märker jag hur mycket jag utvecklats. Jag märker att jag i en del övningar blivit betydligt vigare. Jag märker att jag byggt upp en starkare tillit till mig själv. Och jag märker att jag besitter en ny förmåga att slappna av. Att skapa ett inre lugn. Jag behöver inte längre någon annan som säger åt mig att stänga ögonen, andas djupt och låta tankarna passera. Det räcker att jag säger det åt mig själv.

Tack Adriene!

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95