Header

Hej och välkommen till min nya blogg! Jag har bloggat tidigare så en del av er är kanske gamla läsare, en del av er säkert nya. Varenda en av er är lika välkomna! Jag hoppas att ni ska trivas och att vi får många fina år tillsammans. Nedan följer en liten presentation av mig och bloggen, om ni vill veta mera är det bara att kommentera eller kontakta mig på uniah95@gmail.com.

Vem är jag?

Smeknamn: Unia, Holiette, Fluffis

Födelseår: 1995

Sysselsättning: Studerar socialpsykologi

Intressen: Dans, natur, röra på mig, skriva, läsa, fotografera, blogga, pyssla...

Favoritmusik: Ballader, pop och svenskt.

Jag tycker väldigt mycket om: Mina vänner.

Det finaste jag vet: Naturen när solen börjar gå ner.

Detta räddar mig en grå måndagsmorgon: Att ha kontakt med någon jag tycker om.

Min favoritplats: Världen, haha.

Det vill jag gärna vara: En inspirationskälla, god vän och glädjespridare.

Jag drömmer om: Att se hela världen, hjälpa andra och dansa i Melodifestivalen.

Vem är bloggen?

Det jag främst vill med min blogg är att inspirera, att dela med mig av min optimistiska livsstil och hoppas på att det smittar av sig. Jag kommer också att använda bloggen för att visa bilder som jag tagit, dela med mig av musik och annat som jag känner att världen borde veta om, och troligtvis också för att dela med mig av min vardag och allmänna funderingar som snurrar i mitt huvud.

De senaste fyra åren har jag bloggat på bloggplatsen, där jag trivdes väldigt bra, men jag känner att det är dags för något nytt nu. Jag har redan en väldigt bra känsla för nouw, så jag tror att denna blogg snart kommer att bli mig lika kär som min gamla. Jag hoppas att ni vill följa med mig på min resa in i nouws värld! Ännu en gång; VÄLKOMMEN!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments