Ett kärleksbrev till Adriene

Kära Adriene,

idag har jag yogat med dig varje dag 30 dagar i streck. Vilken gåva du är. TACK!

Tack för allt den fina energin du sprider i världen. Varje dag av BREATH har kommentarsfälten till dina videor fyllts av kärleksfulla, stöttande, berörande och framför allt positiva kommentarer från människor från olika hörn av världen. Det är otroligt att en person kan nå ut till så många människor på det sätt som du gör. Du förändrar liv överallt i världen. Din acceptans, öppenhet och kärlek skiner starkt ut genom dina videor, genom din guidning, genom dina ord, genom varje asana och rörelse.

Tack för att du byggt upp en så välgenomtänkt och välfungerande 30 dagars yoga journey. Så många av dessa 30 dagar kände jag att du gav mig exakt det jag behövde just den dagen. Styrketräning blandades med avslappning och andningsövningar och bildade en väldigt fin helhet. En helhet som tillåtit oss att inte bara utveckla vår relation till vår andning, inte bara bli vigare och öppnare, inte bara bli fysiskt starkare. BREATH var en helhet som motiverade mig att dyka upp på yogamattan varje dag, och det kommer jag att fortsätta med. Tack vare dig har jag varje dag i 30 dagar tagit tid för mig själv, prioriterat mig själv och mitt välmående. Jag har lärt mig att yogamattan - och du - välkomnar mig precis som jag är. Jag behöver inte känna mig energifylld och stark för att göra yoga. Det räcker med att jag kommer till yogamattan, precis så som jag är idag. The hardest part is showing up. Men inte ens det var särskilt svårt under de flesta av dessa 30 dagar.

Tack vare 30 dagar av daglig yoga har jag märkt att min hållning blivit bättre. Att min ryggrad blivit rörligare. Att mina höfter är öppnare. Att mina armar, ben och magmuskler blivit starkare. Att min balans blivit bättre. Att min nacke och mina axlar är mer avslappnade. Att lugnet inom mig blivit större och starkare. Att jag oftare uttrycker min åsikt och mina känslor utan att tveka. Att jag börjar våga ta upp mera plats. Och att min yogamatta alltid finns där för mig. Efter några andetag på yogamattan känns allting bättre, och jag fylls av ny energi.

Tack Adriene för att du alltid tror på mig. För att du alltid uppmuntrar mig. För att du accepterar mig som jag är. För att du vill hjälpa mig bli den bästa versionen av mig själv. För att du påminner mig om att jag är värdefull och att det är viktigt att jag tar hand om mig själv. Tack för att du redan förra året förberedde mig inför dessa 30 dagar av daglig yoga. Förra året gjorde jag också din 30 dagars yoga journey, men utspritt över flera månader. Efter det fortsatte jag yoga med dig, ibland mer och ibland mindre. Men när 2020 närmade sig till slut visste jag att jag skulle delta i BREATH och att jag skulle följa med live. Jag visste att jag skulle yoga 30 dagar i januari 2021. Och det gjorde jag. Även de dagar då det fanns ont om tid eller jag egentligen inte hade orkat, visste jag att jag skulle yoga. Jag övervägde aldrig att skippa en dag. Tack för att du uppmuntrade mig till att göra detta. Tack för att du trodde på mig. Tack för att du fick mig att tro på mig själv. Och tack för att du finns där även efter dessa 30 dagar. Jag kommer att fortsätta yoga regelbundet med dig.

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95Instagram uniah95