Ensam i MacRitchie

Hej och förlåt för att bloggen ekat ganska tom denna vecka. Tyvärr räcker ju inte tiden till allting. Mera om vad som tagit min tid får du veta på söndag! Nu ska jag, istället gå vidare med mina bilder.

Minns du fortfarande MacRitchie reservoir? Jag nämnde redan lite snabbt i mina tidigare inlägg att mitt sällskap lämnade reservatet tidigare än jag själv. De blev helt enkelt för hungriga och kände att de redan sett tillräckligt. Mina känslor fungerade dock helt tvärtom; Ju mera jag såg, desto mera ville jag se. Så eftersom jag verkligen inte kände mig färdig med utfärden, och verkligen inte hade något emot att vistas ensam i himmelriket som kallas naturen, fortsatte jag ensam. Ni som känner mig vet att jag kan bli lite galen när jag går på promenader, speciellt på platser jag inte varit förut, och ännu mer speciellt i vacker natur. Och ja, att jag fortsatte ensam resulterade i att jag gick nästan 20 kilometer. Hehe, oops! Bland annat detta missade vännerna som tyckte att de redan sett allting:

Jag bara älskar denna skog!

Plötsligt kom jag ut från skogen och fick njuta av parker och vatten istället.

Här använder människor paraply för att skydda sig från solen. Speciellt kvinnor för att undvika att bli brunare, berättade min kinesiskalärare. Alla vill ha vad de inte har...

Titta på vattnets magiska färg!

Flera bilder från MacRitchie: Photoshoot bland trädtopparna, MacRitchie Reservoir & Photoshoot med Herr Nilsson.

Några bilder finns ännu opublicerade, bland annat några flera vänner som jag hittade under mina timmar i den Singaporianska naturen. Jag lovar att de är minst lika spännande som Herr Nilsson, hehe.

Ta hand om dig,

Unia <3

Gillar

Kommentarer

lilbabustyle
lilbabustyle,
Så underbara bilder! nouw.com/lilbabustyle
unia
unia,
Tack snälla!nouw.com/unia
FREEDOMtravel
FREEDOMtravel,
Vilken härlig natur!www.freedomtravel.se
unia
unia,
Ja eller hur?! 😊nouw.com/unia
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229