Mina tre favoritbloggar just nu

I veckans bloggutmaning uppmanar @LisaDavidsson oss att uppmärksamma tre bloggar som vi gillar. Jag hade en lång period som jag inte alls läste bloggar på grund av tidsbrist, men i och med att jag mera aktivt tagit tag i min egen blogg igen har jag också försökt hitta bloggar jag gillar och som inspirerar mig. Dessa tre är mina favoriter just nu:

World of Wanderlust

Brooke Saward kommer nog aldrig att sluta inspirera mig. Jag hittade hennes blogg för något år sedan, och jag var fast i flera timmar. Hon har rest hur mycket som helst och vilket land jag än tänker på att besöka har hon skrivit om. Dessutom har hon öppnat mina ögon för så många flera länder att besöka, länder som jag tidigare inte visste något om. Hennes inlägg är fulla av underbara bilder och superbra tips. Även när hennes inlägg handlar om annat än resor skriker de av inspiration och ljus, jag älskar hennes sätt att blogga! Besök hennes blogg --> HÄR <--

Nicole Svensson

Nicole har jag följt nu i något år (jag är så dålig på att hålla koll på tiden, haha) och hon ger mig känslan av att det är så kul att lära känna andra människor här i bloggvärlden. Nicole har inspirerat mig massor genom hennes blogg, och inläggen har så gott som alltid en väldigt positiv och ljus ton. Det som gör att jag gillar hennes blogg lite extra är att Nicole verkar vara en så omtänksam och god person, och inläggen har en ganska stor bredd vilket gör att jag aldrig tröttnar. Inläggen får mig ofta att känna mig glad, varm och inspirerad. Besök hennes blogg --> HÄR <--

Lisa Davidsson Helin - Mamma till Thea

Sist men inte minst vill jag verkligen uppmärksamma ägaren till hela bloggutmaningen. Det är inte speciellt länge sedan jag hittade Lisas blogg, men jag började följa henne från första gången jag hamnade där. Jag har lite roligt åt mig själv för att jag börjat läsa mammabloggar, eftersom att bli mamma är så långt från min egen verklighet ännu, men det finns något i Lisas blogg som jag verkligen gillar supermycket. Förutom härliga och otroligt söta bilder bjuder hon på en stor variation av inlägg som inte endast handlar om att vara mamma. Hon inspirerar mig mycket både bloggmässigt, personmässigt, fotomässigt och matmässigt, haha. Lisas inlägg är alltid intressanta att läsa, och jag älskar hur hon lyfter fram andra bloggare och bara är full av kärlek, känns det som. Besök hennes blogg 
​--> HÄR <--

Har du någon blogg som du gillar lite extramycket? Låt mig veta, eller varför inte delta själv i utmaningen och gör ett inlägg om tre bloggar du vill uppmärksamma!

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

TBT: Sommar på gungan || Juli 2016

Många av er har kommenterat det, men alltså nu känner jag det själv också; ÅH så dessa bilder får mig att längta till sommaren!

Min resekompis och jag på Åland. En fördel med att ibland umgås med fler än en vän åt gången är nog att man kan ta bilder tillsammans, haha. Och den där gungan var nog en bra fotoplats tycker jag. Rolig att klättra omkring på åtminstone, haha.

Det är inte länge jag klarar av att stå eller sitta normalt på bilder, haha. Jag undrar om S önskar att jag ibland bara kunde vara stilla? Haha

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Vad hände med mitt immunförsvar?

Solen skiner och dagarna är alldeles härliga. Ändå är jag hur trött som helst och orkar inte göra någonting. Ännu på måndagen var jag riktigt pigg och på gott humör, men igår och idag har jag varit helt slut. Snoret rinner, halsen är fast och huvudet tungt. Jag som nästan aldrig brukar vara sjuk är nu förkyld IGEN. Det var ju inte alls länge sedan sist?! Jag avskyr att vilja gå ut i solen, och VILJA GÅ PÅ BALETT, men att kroppen inte tillåter det. Jag hoppas att det här går snabbt över så att jag sedan kan njuta fullt ut av våren.

Nu ska jag göra mina måsten undan för kvällen - diska, duscha, äta - och sedan ska jag bara ta det lugnt med te och smoothie och gå och lägga mig tidigt. På veckoslutet ska jag jobba på ett evenemang för familjer med barn som har funktionsnedsättning, så det gäller att bli frisk nu!

Ha det fint mina vänner.

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer