#nouw30daychallenge

Jag vet inte hur många listor på "blogginlägg jag ska skriva" jag har gjort och aldrig fullbordat. Men nu tänker jag göra en lista och följa mina planer! Om du själv är bloggare här på nouw har du antagligen lagt märke till #nouw30daychallenge som går ut på att blogga varje dag i 30 dagar (fr.o.m. första februari) för att utvecklas i sitt bloggande. Superroligt tycker jag! Eftersom jag verkligen vill förbättra min blogg och också komma underfund med en hurdan blogg jag vill ha tänker jag naturligtvis delta. Det kommer att bli en utmaning att hitta tid till det, men det kommer att vara värt det och ingenting är omöjligt. Mina mål för de 30 dagarna är:

Uppdatera min profil och min design
Jag gillar min design, men den ser inte helt ut som jag vill och jag känner att den behöver piffas upp lite. Min profil vill jag att ska ge en bättre bild av mig och min blogg.

Publicera inlägg som jag planerat att skriva
Bl.a. om att överleva ensamhet och om att inte försöka p.g.a. rädsla för att misslyckas.

Hitta olika sätt för att inspirera andra genom min blogg
Mitt huvudsakliga syfte med bloggen är att inspirera andra, men för tillfället har jag inte ens en kategori som heter inspiration.

Påbörja några regelbundna rutiner för bloggen
T.ex. att varje torsdag ha Throwback Thursday. På så sätt blir det lättare att förbereda några inlägg i förtid och att hålla en regelbunden bloggning.

Satsa mera på bilderna i alla inlägg
Eftersom jag tycker om att fota publicerar jag ju ganska många bildinlägg, men jag vill bli bättre på att ta kamerabilder också till "vanliga" inlägg, alltså inlägg där fokuset inte ligger på bilderna. Min mobil tar väldigt dåliga bilder, och jag har ju en bra kamera. Så - fokusera mera på utseendet av varje inlägg.

Hitta balans och min egen nisch
Jag vill erbjuda mera varierande inlägg och samtidigt få en mera enhetlig blogg. Inte publicera bara bildinlägg, bara vardagsinlägg, bara musikinlägg... Utan variera innehållet och hitta en balans. Och verkligen hitta min egen stil att blogga och skapa den blogg jag vill ha. Det här tror jag att man inte kan nå på något annat sätt än att verkligen blogga varje dag, då ser man vart man är på väg och kan påverka riktningen.

Jag hoppas att ni vill följa med mig och se hur min blogg utvecklas. Tror ni att jag kan nå dessa mål inom 30 dagar? Åtminstone är jag inspirerad och taggad! Välkomna med på resan.

Om du vill läsa mera om utmaningen kan du klicka här .

Gillar

Kommentarer

Hemmakväll

När jag vaknade idag kände jag att det här är en pysseldag. Jag hade hoppats på att vädret skulle vara lika ljuvligt som igår eftersom jag igår hade städdag och inte hann vara ute så mycket, men idag var det grått, dimmigt och regnigt utomhus. Då får man istället göra det mysigt inomhus! Efter frukosten tände jag ljus i sovrummet och började organisera mina framkallade foton. Med släkten har vi diskuterat att det inte kommer att finnas några fysiska bilder från vår generation, men jag brukar faktiskt framkalla foton nu som då. Jag älskar att sitta och titta på bilder, och fotoalbum är ju mycket trevligare än att kolla från en dator, åtminstone enligt mig. Jag har ett album där jag samlat bilder från mitt liv, från när jag var ett litet barn, och det uppdaterade jag med foton från de senaste åren idag. Det är sällan jag tar mig tid för sånt, men nu medan jag har det så här lugnt känner jag att jag vill passa på att göra sådant som jag ofta planerar när jag inte har tid. Jag valde också ut bilder som jag ska sätta till min må bra-bok (som än så länge bara har två sidor, haha).

Resten av dagen har jag haft lite svårt att bestämma mig för vad jag ska göra, och hoppat lite från det ena till det andra. Men jag har bland annat hittat mitt vaccinationskort (stolt), kollat på lägenheter, rensat bland mina papper, läst uppsatser som jag skrev i gymnasiet, letat efter stipendiemöjligheter för mitt utbyte (berättar mera om det en annan gång), och fixat en massa smått och gått. Nu på kvällen har jag bakat pizza och ritat balettsiluetter. Jag gillar att rita i och smycka ut min kalender, men jag är verkligen dålig på att rita, så idag letade jag upp balettsiluetter på google och ritade igenom från datorskärmen, haha. På så sätt har jag nu flera nya modeller att växla mellan när jag skriver in baletten i min kalender. Det är så kul och avslappnande att rita, även om jag inte gör det på fri hand.

Jag vill inte att dagen ska ta slut ännu så nu tänker jag endera börja pyssla med min resebok eller förbereda några blogginlägg för framtiden. Hmm... Haha, alltså det har verkligen varit skönt att ha en sådan här dag, inget inplanerat och inga måsten. Det behövdes. Hoppas du också haft en fin lördag.

Gillar

Kommentarer