Älskar hösten

Rätt rubrik skulle väl egentligen vara "Älskar alla årstider", men nu är det höst, så just nu är det hösten jag älskar.

Arbetet med min ansökningsvideo har tagit mycket mera tid än väntat, igår satt jag så gott som hela dagen och jobbade med den, och ännu idag fortsatte fixandet omkring den i några timmar. (Nu är den åtminstone färdig!) Så när jag på eftermiddagen idag kunde börja studera istället blev jag snabbt ganska trött, och jag kände i mina ben och fötter att jag varit stilla för länge. Vad gör man (jag) då? Går ut och gå såklart! Jag bara älskar höstluften. Så fort jag kom ut fylldes jag med energi och fick lust att dansa och hjula på vägen, haha. Eftersom jag har så mycket att göra hade jag tänkt gå bara en kort stund, för att få energi och sätta igång blodcirkulationen. Men, som vanligt valde jag alltid den längre vägen och min korta promenad (som faktiskt var ganska kort för att vara jag) blev ändå en och en halv timme. Det var så skönt att få komma ut och rensa tankarna och andas frisk luft och känna energin strömma genom kroppen!

Bilderna i det här inlägget är dock inte från idag, de knäppte jag på en nästan tre timmars promenad för ungefär två veckor sedan. Är inte soliga höstdagar underbara?!

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Gör detta till ett bra veckoslut

Trevlig fredag till er alla! Min dag har börjat lugnt men produktivt. Jag har både diskat och tvättat kläder, städat undan saker som bara blivit och ligga, och ätit gröt med en massa bär och frukt. Lyssnande på underbara Peter Hollens.

Min diskbänk före och efter diskandet:

Idag är min första dag på FYRA VECKOR som jag inte har någon tid att passa. Wow, haha. Även om jag njuter av att ha mycket att göra och saker på gång hela tiden, är det skönt att nu ha ett veckoslut utan tidsbundna planer. Jag borde egentligen ha åkt hem till mamma det här veckoslutet, men jag känner att jag behöver ett veckoslut här hemma nu. Det betyder ju inte att jag har ett ledigt veckoslut, jag ska slutföra min utbytesansökan, städa och studera massor. Men jag är full av inspiration! Jag har träningsvärk överallt, från onsdagens balett och gårdagens nutidsdans, men det är något som jag tycker att är skönt. Och jag känner mig så glad och energisk, som om min kropp är full av glädje. Vädret ute är så skönt nuförtiden att jag bara skulle vilja vara ute, men idag är det utbytesansökan och städning som gäller. För den här lägenheten behöver verkligen städas! När man har fullt upp hela tiden blir allt bara och ligga, diskhögen växer sig större och större, tvättkorgen svämmar över av kläder, och dammråttorna tar över hela golvet. Så jag ser fram emot att få reda upp lite. Säkert hinner jag nog gå ut en sväng också, det är viktigt att ta hand om sig själv också. Men nu ska jag dyka in i min ansökningsvideo, ha ett bra veckoslut!

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer

Dansa i solnedgången

Ibland (ganska ofta för mig) är saker som man måste göra samtidigt roliga saker. Visst är det ganska underbart att jag ska ansöka om utbyte till en dansskola, och därför idag med gott samvete kunde cykla till stranden och filma dansvideor istället för att läsa om psykologins forskningsmetoder? Det var ljuvligt. Filmer får ni kanske se senare, här kommer några bilder som jag knäppte när jag var färdig.

​     

Ta hand om dig,

Julia

Gillar

Kommentarer