God morgon på er!

Trots att jag var hemma vid 1.30 inatt är jag ändå uppe nu! När man är förälder vaknar man hur tidigt som helst ändå.. Som ni ser i titeln var vi på julbord igår med jobb & jäklar vad roligt vi hade!! Det var så härligt att få träffa alla arbetskamrater igen! & ni anar inte hur god maten var?! ÄLSKAR JULMAT! På tal om julmat ska jag & lillan åka upp till min faster idag dä vi ska baka lite julgodis med mina kusiner och min andra faster.

Ha det fint, Emma

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej på er!

Igår var vi på öppna förskolan och firade Lucia, min lilla älskling fick ha lite glitter i håret & kolla så söt hon är!! Efter det gick vi hem till min pappa & åt julmat, så jäkla gott!

Ha det fint, Emma

Likes

Comments

  • Jag hade en sån jäkla bra graviditet, (förutom foglossning) men jag trodde verkligen det skulle vara värre. Jag tror jag kräkte (en?!) gång.
  • Eftersom mina craving's var att lukta på städmedel så var jag tvungen att städa HELA tiden! Jag vet inte hur många gånger om dagen jag dammsuga & torkade av bordet för det luktade så gott.. När vi var i affärer så kunde jag öppna locket på sköljmedel och bara stå och lukta haha...
  • Jag gick upp 20kg under hela min graviditet.. & där är mycket kvar som jag ska bli av med!
  • Jag var aldrig extra "känslig" som dom flesta burkar bli. För mig var allt normalt haha!
  • Jag var SÅ HIMLA nervös inför förlossningen under hela graviditeten tills dom 3-4 sista veckorna, då släppte verkligen all nervositet.
  • & sist men inte minst, FY ATTAN VAD VI KVINNOR KAN VARA STOLTA ÖVER OSS SJÄLVA & HUR VÅR KVINNOKROPP FUNGERAR!

Ha det fint, Emma

Likes

Comments

Hej på er!

Jaha då var det den 13 december, alltså lucia. Även fast bara halva månaden har gått så tycker jag att det har gått så himla fort!! Jag menar, det är julafton nästa söndag?! Imorse så gick en förskoleklass lucia här vi bor, och det var vi tvungna att gå och kolla på, efter det gick vi hem till pappa & fikade med lussebullar, granen kom även upp där!

Ha det fint, Emma

Likes

Comments

Igår kom Meleahs morfar hem med en ny pulka som han hade köpt till henne, så igårkväll tog vi en liten runda här på framsidan av lägenheten. Jag ville inte gå för långt eftersom det är första gången för Meleah ❤️

Ha det fint, Emma

Likes

Comments

Som ni ser i rubriken har vi äntligen fått snö!! Jag verkligen älskar det, det är så mysigt att tända massa ljus & dricka varm choklad på kvällarna! Men dock tror jag inte det kommer hålla sig fram till julafton tyvärr.. Har ni fått någon snö & vart bor ni?

Ha det fint, Emma

Likes

Comments

Ta hand om mig själv mer! Detta året har jag varit för snäll mot alla andra och struntat i mig själv tyvärr, "bara alla andra har det bra så gör det inget" har jag tänkt hela tiden.. Men nu får det vara bra! 2018 ska bli mitt & min dotters år!

Resa. Min dröm är att få åka till gran canaria med familjen 2018, och det hoppas jag verkligen kommer uppfyllas!

"Kasta alla oäkta vänner" Det är något jag har fått höra länge, sen jag fick barn har jag märkt hur fler och fler "vänner" slutar höra av sig. Jag förstår inte varför? Jag förändras ju inte så människa bara för jag har skaffat barn?

Ha det fint, Emma

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har inte varit aktiv här på ett tag men det är pga personliga skäl, det har hänt så mycket inom familjen så jag har verkligen inte haft någon ork att blogga. Men nu är jag på banan igen och ska ta det i min egen takt. Utöver det som har hänt mår vi bra, Meleah är äntligen frisk igen!

Ha det fint, Emma

Likes

Comments