Jag läste på Facebook här om dagen ett inlägg om att inte jaga efter dom som inte jagar efter dig.

Jag ska förklara vad jag menar med detta.

Ni alla har nog någon gång känt sig utstött, eller att att en person du alltid umgåtts med helt plötsligt inte vill ha med dig och göra. Detta hände mig.

Min närmsta vän, vi som gjorde allt ed varandra ville helt plötligt inte ha med mig och göra. Hon gav mig ingen förklaring, det ända hon sa var att hon inte ville att vi skulle vara vänner mera. Helt ärligt hon var ett svin emot mig efter detta och jag var riktigt ledsen. Hon gjorde allt att jag skulle vara utanför när det gällde våra gemensamma vänner.

Jag blev så ledsen och påverkad av detta så jag började isolera mig, jag lät henne ta över mitt liv. Jag gick inte till skolan för jag mådde så dåligt över att bli utfryst. Vilket inte är konstigt allt, att känna sig ensam är något utav det jobbigaste som finns.

Men en kväll när jag hade varit riktigt ledsen för det hade hänt massa med vännerna i skolan pga detta, så skickade mamma denna texten från Facebook till mig.

Jag tänker sammanfatta denna texten lite kort.

Alla har nog någon gång varit med om att man blivit utstött. Antingen så isolerar man sig och blir deprimerad, eller så väljer man att skita i detta och lägga ner sin energi på dom människorna som får en och må bra och lägger ner energi på dig.

Detta var självklart väldigt kortfattat men jag hoppas ni förstår grejen. Lägg inte ner tid på människorna som inte lägger ner tid på dig! Detta kommer få dig att må så mycket bättre, detta fick mig att må så mycket bättre. Glöm inte heller att om en person helt plötligt skiter i dig och istället blir taskig emot dig. Då tror jag inte att denna personen mår så bra. Var istället en bättre person en vad personen var emot dig. Tro mig det kommer du komma långt på.

Hittade tyvärr inte facobook sidan men kan länka den senare om jag hittar den!

Likes

Comments