Header
Search

Två vänner. Som planerar och överraskar. Som aldrig slutar förvåna och förundra mig. Det dröjer ett år, ett halvår, veckor innan vi ses. Och som alltid är ni detsamma. Och som alltid är ni alltid lika bra, roliga och klockrena.

I ett spel på tre där vi ska klura och lista ut saker, kompletterar vi varandra. Och det är så vi klarar det och det är så vi alltid fungerat ihop. Veckans rekord en måndag. Kommer alltid vara bäst. Twisted sisters.Ni är allt jag aldrig varit och allt jag behövt hos vänner. En spontan trerätters som ändå blev rätt bra, förvånansvärt bra.

Med en chips -andedräkt och en hesare röst för all tävling i singstar kom jag hem och dagen var minst sagt uppskattande. Ni slutar aldrig förvåna eller förundra mig.

​Love, Emilia 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag vill jag passa på att hylla en av mina närmsta vänner på hennes dag! Hon är en av de starkaste personerna jag vet, en riktig inspiration. En av mina äldsta vänner, och fortfarande lika trogen vid min sida. ​Med henne har jag upplevt många pinsamma stunder som inträffar genom livet, och inte bara har hon upplevt det med mig utan också lyckats fånga det på bild. (Några år senare är det förfärligt att titta tillbaka).  Denna tjej har alltid funnits där och idag vill jag inget annat än snacka om hur bra denna bruden är! 

Ta hand om era nära och kära <3 

​Love, Emilia 

Likes

Comments

För alla önskar att dom var som du. Men ingen kommer nånsin förstå. Ingen kommer nånsin kunna tänka sig in hur det är att vara i dina skor. Folk pratar mycket. Viskar, tisslar, tasslar. Tycker mycket. Tänker mycket. Pratar mycket. Om orättvisa uppstår viskar, tisslar, tasslar. Men ingen verkstad. Alla blundar för tvisten. förnekar, avvisar och går åt andra hållet.

Konfrontation.

Samvete, beskyllning och straff. paradoxalt. härskartekniker. Strömmen är omöjlig och aldrig till lags.

För när detta händer vill dom inte vara som du. Dom vill vara osynliga, bland strömmen.

För kära du, detta är bara början.

​Love, Emilia 

Likes

Comments

Dagar i svart. Korta långa dagar. Strosandes på skolan, i skolan.

En uppgift som blivit intresse. En eller flera åsikter som inte delas. Tid för att inte göra nånting, tid för att tänka för sig själv. Tid för att stänga av omgivningen. Tid för vänner. Tid för familj. För att jag gillar inte planering utan föredrar spontanitet. Tid för att göra det jag vill, gillar, älskar. 

​Love, Emilia 

Likes

Comments

Vardagen går i ett. Gör allt per automatik. Går upp, äter, pluggar, träffar familj och vänner, pluggar lite till, äter och sover. Oså repeat på det. Repeat. Dagarna är så lika men ändå inte. Den ena dagen är fylld med motivation och den andre inte. Som vanligt tänker jag 111 tusen tankar dagligen men lyckas ibland inte formulera något tillräckligt bra i skrift, för ibland går det inte att sätta ord på det man tänker. På det som försiggår i mitt lilla huvud.

Det som tar upp min tid för tillfället är att redigera mycket. Har en uppgift att redigera ett omslag och det finner jag så roligt, att sitta och fixa och trixa med för skojs skull. Lägger även mycket tid på att tänka att jag ska läsa, men det slår aldrig in. Svårt att bara sitta och läsa när det finns så mycket annat att få gjort runt om.

Skulle beskriva skolan med mycket saker att hinna ta tid till. Uppgifter som kräver full koncentration. Saker som att kolla dokumentärer och lyssna på sommarprat. Saker som tar tid, som kräver tid. därav blir det svårt att palla läsa en bok för skojs skull, för alla måsten tog den sista energin för dagen. Och på något sätt har jag inte tagit ett enda foto de senaste dagarna, so here I am med bara text och inga foton. Livet hände, igen.

​Love, Emilia 

Likes

Comments

Ett gott humör, skratt och humor. Glada miner och ett instrument. Positiva tankar. Folk tittar, folk undrar. Evig cirkel. Inte jag. Som en magnet. Magnetfältet. Långt ifrån, alltid en koppling. Attityden är inte detsamma. För kort. För lite. Då är då. Nu är nu.

Trött, orklös men lycklig. Kroppen ropar, måste lyssna. I huvudet är det aldrig stopp, i huvudet är det alltid stopp. Evig cirkel. bry. Ingen undran. Själv. Race. Ingen effekt. kontroll.

Idag är jag vän med tiden.

​Love, Emilia 

Likes

Comments

Who knows where this road is supposed to lead?

We got nothing but time
As long as you're right here next to me, everything's gonna be alright

If it's meant to be, it'll be, it'll be
Baby, just let it be
If it's meant to be, it'll be, it'll be
Baby, just let it be
So won't you ride with me, ride with me?
See where this thing goes
If it's meant to be, it'll be, it'll be
Baby, if it's meant to be

​Love, Emilia 

Likes

Comments

En helg som började med en början på en förkylning. En helg som inte slutade som början. En överraskning om att göra munkar. Ett obligatoriskt mello-tittande trots dess dåliga bidrag och allt som tillkom med det. Ett stycke lunch på stan tillsammans med family4. Och en helg som visar ännu en gång att han är den bättre personen. Den som finns där.


​Love, Emilia 

Likes

Comments