Pelletsena börjar bli en vana, det har gått bättre än jag trodde! De två senaste dagarna har pelletsena varit borta vare dag efter skolan, även om det kommer tvåa till de underbara fröna är jag tillräckligt nöd och har lämnat endast pellets åt dem idag! :D

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God morgon! Strax sticker jag iväg för skolan och lämar djuren åt sitt öde ett par timmar. Leo och jag kommer jättebra överens, och även Emma (som gärna biter sönder mina händer) börjar mjukna upp lite lätt. På söndag åker dem hem till sin ägare, och med ljudet de avför är det nog väldigt positivt, både för mig och grannar, men kommer verkligen att sakna dunbollarna här hemma :( Jaja! Blir kanske någon mer passning i framtiden av dem? :)

Emma

​Emma och Leo

Likes

Comments

Nu kanske inte detta var den absolut största ommöbleringen i rummet, men lite variation skall man inte klaga på :) Ville inte ha bajset falandes vid maten, så fick se ut såhär. Tankar? :)


Likes

Comments

Det är så jäkla viktigt att din undulat får en kompis. Undulater är OTROLIGT sociala, och även om fågeln sitter på din axel från att du vaknar tills du somnar, är det inte tillräckligt. De behöver någon som förstår dem! Du är inte samma slags sällskap som en undulatkompis. Så du kommer aldrig vara tillräckligt. Vill bara spy ur mig när jag ser alla ensamma undulater. Tänk er för! Är det nu VERKLIGEN okej? Tänk om, tänk rätt!

//En riktigkt trött (på ensamma fåglar) tjej.

Likes

Comments

Denna köptes idag för att testas! Vad har ni för erfarenheter? Något ni rekommenderar? :)

Likes

Comments

Nu har Leo och Emma kommit på besök, och många sår senare (Tack Emma) så börjar de se bättre ut. Leo har fallit pladask för mina axlar, som ni ser här under (DÖR av denna videon!)

Alla tips på dessa fåglar uppskattas! :D

Likes

Comments

Detta är en sådan där perfekt dag, fåglarna har varit i perfekt harmoni, och det är ju verkligen sådana dagar man vill bara skall flyta på! Men snart är dagen över, och då väntar en ny dag, där jag hoppas på samma harmoni i gruppen även då. Såg Darwin på upptäcktsfärd i hyllan, lite ovanligt, men det är bra.

Darwin har verkligen blivit en annan tjej de senaste månaderna, och det känns otroligt bra!

Likes

Comments

Att ge dina fåglar en frödiet är aldrig en bra ide, men väldigt många gör det, vilket är jättetråkigt! Här har ni lite ytterliga bevis på att man måste ge dem en varierad diet från mina honor!

Tjej nr 1 äter både grönsaker och frön, och även där, massa annat. Tjej nr 2 äter endast frön.


Nala (nr 1)
Fjädrardräkt "lyser"
Klara ögon
Viss övervikt (Inte vägd)
Brun, fin vaxhud
Något stor kloak
Fina vingar
Bra grepp/bitförmåga
Fin kvalite på näbb och fötter.

Lemon (Nr 2)

46 g
torra fötter
Brun vaxhud, ser fin ut
Torr näbb
Något röda fotsulor (Från långa klor)
Gul "nyans" i ögonen
Fin fjäderdräkt/vingarVad ger ni till era dun att äta? 

Likes

Comments

Nyvaken, och lite trött, men strax dags att ta mig upp och sätta igång med dagen, ta mig en Smoothie, byta djurens vatten, och ta en dusch. Drömde inatt att jag haft även 2 nya dödsfall i min flock, men jag ville inte konsultera en veterinär för att kunna rädda resterande.... Men men, nu hoppas vi att inget sådant hänt under natten utan att det bara stannar som en dröm.

Vad hemskt har du drömt om dina dun?​Toby och Smoker äter nyttigheter!

DENNA  produkten rekommenderar jag idag! 

Har du en större gojja kan det lätt användas som fotleksaker, men annars, varför inte ta fram borren, och skapa egna leksaker? 

Likes

Comments

Efter skolans gång tog jag med mig lite blåbärsris till dunen, det var verkligen uppskattat, även om Toby inte gärna delade med sig till mer än flickvännen!
Tar ni hem blåbärsris vid denna årstiden?

DENNA produkt rekommenderar jag idag!

De flesta fåglar älskar saker som låter, och denna kan de kasta runt och manipulera för att få fram roliga ljud! :) 

Likes

Comments