Alla blogginlägg jag gjort har jag i stort sett gjort ifrån telefonen, men nu när jag gick in på dator insåg jag att nästan alla bilderna blivit helt fel? Att man bara såg lite av bilden och inte hela, så det såg ju jätte misslyckat ut haha. Men jag tror att jag fixat till alla nu iaf. Jätte konstigt att det bara blivit så överhuvudtaget tycker jag och att bilderna sett rätt ut från telefonen.

Hur som helst ligger jag i sängen med en sovande pojkvän bredvid mig just nu. Vi har varit och fikat hemma hos hans farmor och kom hem för ungefär en timme sen. Tror inte kvällen blir mycket roligare än såhär dock, då jag börjar 06.30 imorgon.

Har extrem bildbrist, så får bjuda på en gammal selfie!​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När Andreas gick upp imorse, för lite mindre än en timme sen så lyckades han väcka mig och även se till så jag blev så pigg att jag inte kunde somna om. Igår hade jag tänkte att jag skulle gå upp den här tiden så jag hann med allt som jag ville innan Andreas slutar jobbet. Men när jag väl ligger här nu känns det mycket bättre att sova några timmar till! Jag är ledig idag, och på alldeles för bra humör känner jag.

Likes

Comments

Ligger i sängen och har precis kollat på ett avsnitt Hawaii, väntar på att hyresvärden ska komma hit och kolla på lite saker som vi har felanmält i köket. För det första tycker inte jag om honom alls och för det andra finns det inget värre än att behöva anpassa sig efter någon annan. Blir som låst bara för att han kommer hit liksom.

Just i skrivande stund så kommer han ju självklart hit. Stel som satan så jag vet inte vad jag ska göra nu. Hoppas bara det går snabbt så han kan gå snart haha! 

Jag jobbar senare idag som vanligt och innan dess har jag inga planer alls. Bara ta det lugnt och äta frukost så fort gubben har gått. försöker hålla mig sysselsatt iaf så att tiden går snabbt så att den här veckan tar slut någon gång!

Likes

Comments

Jag har tillbringat min förmiddag nere i tvättstugan. Ibland är det faktiskt ganska skönt och börja dagen med det. Blir liksom piggare då. Även om det absolut inte alls är roligt!

Eftermiddagen är lite oklart, antingen jobbar jag eller så är jag ledig och kan åka och kolla på bil. Det vet jag inte en så det får vi se!

Likes

Comments

Efter vi varit i Nacka och handlat och hämtat grejer i lägenheten så åkte vi hem och fixade potatisgratäng och kött!

Likes

Comments

Fredag, solen skiner och jag är ledig! Såklart jag tillbringar förmiddagen med att kolla när Andreas och hans pappa slår några golfbollar!

Senare ska vi till Nacka, handla och fixa lite grejer.

Likes

Comments

Vaknade för ungefär två timmar sen, men ligger fortfarande inte sängen för att jag är så extremt trött. Hade jag inte jobbat idag så hade jag utan problem legat här hela dagen! Men eftersom jag börjar vid 15.30 så börjar det bli dags för mig att ta mig upp ur sängen och göra mig iordning så jag dessutom hinner me och göra lite nytta också!

Likes

Comments

Eftersom jag inte dricker kaffe så får jag leva på redbull när jag jobbar. Vet inte hur jag hade orkat mig igenom dagarna på jobbet annars!

Likes

Comments