Alla andra är överlyckliga över att det är lördag, helg och ledigt. Men för min del är det då det är som mest fart på jobbet, men samtidigt väldigt mysig stämning. Vad har kvällen att vänta? Casinokväll!

Innan dess, så kommer wettre bryggeri till oss, föreläser om deras öl som storsäljer hos oss.


Likes

Comments

Likes

Comments

Bild från när vi var i cypern i somras, längtar redan tillbaka..

Likes

Comments

Tänkte, eftersom jag varit så otroligt passiv på bloggen senaste så får ni en snabb catching up vad som hänt i mitt liv. Bra va? hehe!

Sista skoltiden - åh, miss it

Likes

Comments

Godkväll, ja det kan man verkligen säga!

Precis hemkommen från jobbet, och välkomnas av denna muppen. Det var minst sagt en bra överraskning ;) Fick med mig smarriga rostbiff-mackor från jobbet, passade ju bra med sällskap.

Likes

Comments

Hejsan!

Nu var det allt för längesen jag var här inne och skrev. Blev färdig med mina studier och tog den efterlängtade studenten i våras, underbar känsla! Men måste medge att det känts en gnutta tomt sedan dess.. min skola var väldigt speciell med en stor gnutta av gemenskap. Vi alla bodde tillsammans på en för oss från början främmande ort, där vi bara kände och hade varandra. Internat och egna lägenheter, nästan som att vara fast med varandra på en öde ö fast med möjligheten att ta sig därifrån ;) haha! men det gjorde att vi alla kom varandra väldigt nära. Vi gjorde så mycket tillsammans, filmkvällar, middagar, promenader ja till och med handlade vi tillsammans. Det är vad jag saknar, gemenskapen och alla fina själar jag fick chansen att lära känna. Men snart... är det thanksgiving, wihoo!! En tradition som vi valt att fira för att alltid komma tillbaka till varandra vart vi än befinner oss någonstans så träffas vi alla en gång om året. Bra anledning va?

Ni kanske undrar var jag gjort all den här tiden borta från bloggen, hela sommaren? har haft semester, varit borta från omvärlden ett tag och bara tagit hand om mig själv och mina nära. Kände att det var välbehövligt efter allt slit.

Hoppas ni har det bra! Nu kommer ni få se mycket av mig på bloggen här igen, så gläd er.

Likes

Comments

Många av er ser mig som den glada, positiva tjejen som tar svårigheter med en nypa salt. Den senaste tiden, de senaste åren har ni kanske känt mig som mera passiv och tillbakadragen. Det hände något som förändrade mitt liv. En ständigt oinbjuden gäst kom in i mitt liv,  som tog sig alla rättigheter att påverka mig.

Fibromyalgi blev en del av mig! Innan jag drabbades hade ja aldrig hört talats om fibromyalgi,  och skulle förmodligen reagerat precis som dig med ett stort frågetecken över huvudet. Jag klandrar dig inte, och söker heller inte ditt medlidande. Vill ge dig en inblick över mitt liv, och en chans att förstå

Tänk dig att ständigt gå runt med en influensa liknande känsla i kroppen, när du känner dig sådär varm och konstig i hela kroppen. Energilös och utmattad. lederna värker och gör ont.

Tänk dig att vakna på morgonen ibland och känna att kroppen inte går att lyfta från madrassen, det är som att några trycker dig tillbaka med full kraft. Känslan av att det är somn stora tyngder över kroppen, som gör att du inte orkar slänga benen över sängkanten utan att det smärtar något fruktansvärt. Huvudet är samtidigt så tungt och borta, att du börjar undra om du är medvetslös eller vaken.
Du har precis sovit en hel natt, men när du vaknar på morgnen drar tröttheten i dig som du varit ute och rännt hela natten fast du egentligen legat och blundat i sängen och förmodligen  faktiskt har sovit många timmar.

Människor som möter mig ute på stan, skulle aldrig tro mig om jag berättade. Hon som ser så frisk ut och alltid är så glad, är det möjligt? Har lärt mig att hålla skenet uppe och inte visa när det smärtar i kroppen. Biter ihop och kämpar för att åtminstone få ut något roligt och produktivt av livet. Du skulle förmodligen inte tro mig för det som inte syns finns inte för många. Just därför skriver jag det här inlägget, för att ge dig en chans att förstå. Det här är mitt liv, min vardag.  Som jag planerar i huvudet varje dag för att klara mig igenom en helt vanlig dag.

Jag är sjuk, och det här är en del av mitt liv.

Det positiva med allt det här är att ja faktiskt lärt mig något viktigt i livet, ta vara på det jag har., uppskatta bra dagar när de är här. Likes

Comments