Grattis på födelsedagen älskling!​Idag skulle du blivit 26 år.

Idag i våran framtidsplan skulle vi ha hus! du ville ha hus vid 25 års ålder, kanske en hund eller två.
och om båda hade ett jobb så kanske vi skulle planera inför barn, eller vi kanske redan hade ett påväg.

det skär i mig när jag står där vid din grav och önskar dig grattis på födelsedagen, när jag lägger mina blommor och tänder ett ljus för dig. När jag rättar till nallen och tar bort lite löv som hamnat bland prydnadssakerna. när jag drar handen över den iskalla stenen där ditt handavtryck finns. när jag lägger min hand i din och känner hur smärtan kommer krypandes. det skär i mig! och jag vill såå gärna känna din hand på min axel.

jag har lovat dig att inte gråta på din födelsedag! jag log ett smärtsamt leende och önskar att du är stolt över mig idag! så bra jag har klarat mig igenom denna dagen! ingen panik utan bara glada minnen har vält upp. 

det är nu jag saknar dig som mest, för idag hade varit en dag att minnas! 

Jag älskar dig och vi ska ses igen! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

inatt hade jag behövt dig, inte som en pojkvän utan som min bästa vän.

Någon som du som alltid gav mig dom bästa råden om livet!
​Om alla mina beslut.

jag sitter här, kan inte sova och det är antagligen för att jag är kär.
så kär i en kille som jag träffar, men jag vet inte hur jag ska göra. för hur jag än bär mig åt så kan jag inte skaka av mig känslan av att jag kommer förstöra allt igen, förstöra för mig själv som jag alltid gör.

du vet hur intensiv jag är som person, hur hårt jag faller om jag väl faller och hur hårt jag älskar om jag ens släpper in någon i mitt liv. och nu har jag gjort de, jag släppte in honom i mitt liv, och nu är jag livrädd. tänk om han lämnar mig som alla andra?

så inatt hade jag behövt dig lite extra, min bästa vän!

Likes

Comments

Bästa Casper!
7 År
84 Månader
2 555 Dagar
61 320 Timmar
3 679 200 Minuter
22 075 200 Sekunder

Jag sakar och älskar dig, mer än vad ord kan beskriva!

Likes

Comments

I Still believe that you were my soulmate, the other half of me that I was so lucky to find.

I think that's why this hurts so much, Because half of me is gone 💙

Likes

Comments

Idag saknar jag dig Casper! Så mycket att det gör ont i hjärtat!

Likes

Comments

Är det meningen att man ska klara de här ?

Natten var för jävlig, jag sov en liten stund men sen kom dina kramper, du hade haft läskiga ryckningar hela natten men jag vågade inte väcka dig, du såg ut som att du sov ganska skönt ändå. På morgonen när du vaknade höll vi om varandra,myste på vårat sätt och jag kunde slappna av! vi hade klarat ytligare en dag och skulle precis börja nästa, när du hostar till och det flyger ut massa blod i hela sängen, PANIK! vi skyndade oss ner för trappan och in i köket där din mor satt och drack sitt morgonkaffe, på med skor och jacka, i pyjamas åkte vi allihop in till sjukhuset. medans vi körde hostade du upp ännu mer blod och nu kunde jag inte hålla tillbaka tårarna, jag höll din hand, lutade mig mot din axel och viskade "jag älskar dig Casper, lämna mig inte! våga inte lämna mig nu!".

Cirka 9.30 är vi inne på akuten, dom kastar upp dig i en säng och springer iväg. Jag och din mor får gå in i ett rum och efter en liten stund kommer din pappa, vi sitter där inne, helt paralyserade och jag får inte fram ett ord det enda jag tänker är " dö inte nu älskling"

Cirka 10.30 rullas du in till oss igen, jag lägger mig som lilla skeden i sängen och kysser dina knogar. Dina föräldrar blir ombedda att komma på ett möte så dom går iväg. och vi ligger där och håller om varandra, du viskar att du älskar mig och att jag är det bästa som hänt dig, vi viskar våra små kärleksord och sen minns jag inte mycket mer.
Jag ser suddiga bilder av sjuksköterskor som springer runt, jag hör din mor skrika och gråta samtidigt som hon slår i sängen bredvid dig, jag känner hur din far lyfter upp mig, ifrån dig och sätter mig på en stol, hur han håller om mig och viskar att jag måste andas. jag ser min pappa komma springandes med Jonatan hak i häl, jag känner hur han lyfter upp mig och då inser jag att jag skriker och att tårarna sprutar!

11.26 bekräftas det att du dog, i sömnen av att lungorna gav efter.

Likes

Comments

Ur min dagbok.

Det har inte hänt. Allt kommer vara okej.

Jag ser dig framför mig.

Detaljer.

Jag är vaken. Men behöver sova

Jag såg dig. Som om du var levande

Du gick omkring på ditt speciella sätt som får mig att se att det är du från oändligt långt håll.

Det har inte hänt.

Jag ser dig bredvid mig. hur din hand rör vid min

Prata med mig. Börja på en förklaring. Låt mig slippa undra.

Jag intalar mig själv att inget har hänt. Allt är som vanligt.

Gråt med mig. Skratta med mig. Ge mig en dag till. Jag ska komma ihåg varenda liten detalj.

Vi träffades en kort stund. Jag ska träffa dig igen. Inget har förändrats.

Imorgon kommer jag att möta dig igen. Vi kommer att prata. Vi kommer att skratta. Du kommer att säga att allt är bra. Men när ska jag vakna upp och se att du inte är där ?

Likes

Comments

​Idag, Alla hjärtans dag, är en svår dag för alla som har förlorat sin stora kärlek.

En dag som denna kollar jag inte sociala medier alls, jag kryper upp i soffan och kollar på Harry potter. äter Ben & Jerrys och försöker slappna av.


Imorse grät jag, helt okontrollerat av smärta! Idag är det din favorit dag! du köpte rosor, choklad, nallar och ja, du skämde bort mig totalt! mysig frukost, dag på stan med lunch och shopping, sen på kvällen åt vi på ett lite finare ställe.  Men när dagen var över, när vi låg där i sängen bredvid varandra så viskade du -" jag kommer älska dig mer och mer för varje dag, och om jag hade pengarna skulle jag bjuda ut dig på fin restaurang varje dag, ge dig rosor varje dag och vissa för hela världen att du är min honung!" 

Jag skulle vilja återuppleva den dagen igen, för det var den mysigaste dagen i mitt liv! aldrig blivit så bortskämd förut, aldrig någonsin har någon visat sådan uppskattning för mig som du gjorde, och det var inte bara denna dagen heller, varje dag påminde du mig om att du älskade mig, att jag var viktigast och att vad som än hände imorgon så skulle du alltid vara min. 

Jag älskar dig Casper, glad alla hjärtans dag!!<3 din mor var och lämnade rosor på din grav åt mig idag då alla tåg är inställda. och nallen jag fick av dig 2009 sitter fortfarande på samma ställe. 

Likes

Comments

​Den sista tiden bestod utav rutiner. 

vi hade underbart morgon sex, vi höll om varandra länge innan vi gick upp, var det helg så spenderade vi morgonen i pyjamas i soffan, kollade på tv och käkade massa onyttigheter, när hans pappa kom hem från jobbet hade hans mor gjort mat, käkade och sen drog vi ut, vi gick runt stan, shoppade eller bara satt på en bänk och höll varandras händer, vi pratade mycket om hur det skulle bli sen. hur jag skulle gå vidare, hur jag skulle fungera utan honom. sen avslutades dagen med flera timmar i sängen då vi kollade film/serier eller myste, var det vardag så drog jag till skolan, han satt då i pyjamasen med sin mamma (hon var sjukskriven) sen kom jag hem, vi käkade och rutinen återgick som vanligt, det enda som gjorde "skillnad" var att jag åkte till skolan måndagar- torsdagar. 

Någon kanske tycker det låter tråkigt, men det var vårat sätt att vara med varandra, vi ville bara vara vi två.
innan "slangen" kom in i bilen så var vi på Liseberg, gröna lund och i Stockholm över helgen samt massa mer, men när slangen satt där så gick det inte, han ville inte vara ute bland folk, för dom stirrade, vissa pekade till och med. vi var på Ica en dag då en liten kille på kanske 5-6 år kom fram och frågade " ska du dö?", Casper satte sig på huk vid killen och förklarade att han inte visste men att han mådde bra tack vare slangen i näsan och då kom hans mor springandes och ryckte undan honom, precis som att Casper skulle ha smittat honom med något. Det värsta var när vi skulle åka spårvagn hem en kväll, efter vi handlat, spårvagnen var knökad och jag letade i panik efter ledig plats åt honom, asså ingen reser sig upp när dom ser honom med syrgastuben, jag frågar högt och tydligt om någon kan avvara sin plats åt honom då han har 47 % lungor kvar som knappt fungerar, då hör jag hur någon ropar från längst bak i vagnen " han står väl inte med lungorna?"
Asså denna brist på medmänsklighet fick det att brista för mig. 


Likes

Comments

Ur min dagbok den 17/6-2009

Hej mitt framtida jag, hoppas du fortfarande har rött hår, det är skitsnyggt! <3
och jag hoppas att du sparat mig så du kan läsa om hur du var som person/hade det förr.

"Idag kom älsklingen hem igen, men stora luft apparat grejen som ska stå i sovrummet, han ska koppla in slangen i den varje kväll så inget händer under natten, ( det dom inte vet är jag sitter uppe hela nätterna för att se så att han fortfarande andas ). det tog cirka 7 minuter innan tårarna kom, för nu ser han väldigt dålig ut, ögonen är lika vackra som innan men påsarna under och den bleka hyn, samt att håret inte hunnit växa ut än gör att han ser sjuk ut, min älskade kille! <3 men han ler fortfarande, han håller om mig som förr och han är ljuset i mitt liv!

Jag älskar dig Casper!

berättade för honom att han var ljuset i mitt liv idag, att han är den som lyser upp det stora mörka kaoset runt omkring mig, självklart svarar han på det retfulla sättet " ja de är ju klart, jag är ju blek som ett ljus honung!"

men det är nu ångesten kommer, för det känns som att de är nära, fast läkarna gav oss ett år till. jag önskar av hela mitt hjärta att vi får ett år till!

Men nu ska jag gosa ner mig under hans arm i sängen och kolla på serier! love love"


Likes

Comments