Hej på er!

Igår spenderade vi hela dagen med läkarbesök, suck säger jag bara... Sen åkte jag vidare till jobbet så kan ju säga att man var lagom trött idag. Men som tur var är det inget planerat innan jobb i dag så ska bara ta det lugn.

Funderar på att kika när det är röda dagar i almanackan och försöka bilda en vecka att åka iväg utomlands. Vi fick ju en hel del pengar i bröllops present att resa för, dags att vi börjar planera mer för dem.

Ända resan som är planerad nu är till London i februari.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Ja det var ett bra tag sedan jag kikade in här och skrev något. Har haft så fullt upp sedan bröllops helgen, alla helger har varit upptagna och livet bara rullat på i en väldigt fart.

Anthon är fortfarande hemma för diskbråck, har gått ett år nu i januari. Så de är ständigt massa fixande med papper till försäkringskassan, läkarbesök, försäkringar, facket och alla övriga besök.

Jag har även bytt ansvar på mitt jobb, efter semestern i Augusti så fick jag tjänsten som lagledare i mitt lag, vilket har varit en väldigt rolig och absolut lärorik resa. Igår smygstartade vi det nya året på jobbet men idag blir det väl full fart!

​Bild från Spanien, vi var där över jul i 2 veckor. Min svärmors man fyllde 50 år och firades där nere med bland annat att rida på häst. 

Likes

Comments

För någon vecka sen utökades våran lilla familj. Det var lilla Cheva som flyttade hem till oss en variabel kungssnok.


Vi var hos min mamma och hon tyckte att hon hade lite för mycket djur, så hon erbjöd oss att ta med en stor söt hund, ett stort akvarium med fiskar eller en orm.

En till hund hade blivit lite jobbigt och det var en del jobb med att ta med fiskarna så jag valde ormen, jag gillar ormar och tyckte det kunde vara fräckt att ha en.

Övriga tycker nog att vi var lite halv galna, lite det roliga med att kunna chocka andra med att man har orm hemma. Anthons mamma blev ganska förstörd och trodde inte på oss förrns vi hade skickat bild på den, men nu har även hon varit med och kollat när vi matat. Dock med väldigt blandande känslor, en skräck förtjusning.

Hemma hos min mamma hade min lillebror glömt stänga buren så hon rymt och varit lös i huset i två månader. En dag när han skulle ta fram ett spel ur lådan hittade han ormen.

Likes

Comments

Jag och Anthon var ju på Borås djurpark för ett tag sen, måste bara visa bilderna på alla fina djur!

Likes

Comments

Vi kom sist till kyrkan, till och med lite försent som prästen rekommenderat. Det var jag & Anthon och hans bestman och mina tärnor. Det var väldigt nervöst innan vi skulle gå in och när ingångs marschen börjades spela bubblade man av nervositet.

Väldigt fin vigsel och att Madde min vän sjöng våran sång ( Ras Cricket, skin skin skin) och blev kompad av våran vän Joakim gjorde det hela ännu mer magiskt!

Efter utgången fick vi möjligheten att ta en bild med alla gäster sen bar det av iväg med våran fina bil.

Likes

Comments

Tanken var att jag skulle sova hos min svärmor och äta frukost i lugn och ro men jag kände att grabbarna nog inte skulle hinna med att rasta/ mata och ta hand om alla djuren innan min sambo skulle vara hos frissan,


Så morgonen startade med att ta hand om alla djuren sen hörde jag en väcka klocka och trodde det var Anthons så jag sprang in och väckte honom. Det var ju inte hans utan Maddes som ringde ( hon kom på kvällen).

Men Anthon var redan vaken så han fick en present av mig, jag hade missuppfattat det där med morgongåvan men tyckte sen att det passade bättre att ge på bröllopsmorgonen. Vi hade båda varit stressade dagarna innan och vi båda varit lite otrevliga mot varandra så att ge presenten och gosa lite var precis vad vi behövde.

Han fick en klocka med texten " Be in time 13:00 Nässlott. Love you"

Jag och madde lastade sedan in det sista i min bil och åkte till Liselotte min svärmor där tjejerna sedan trillade in och hår och smink sattes i gång.

Om ni undrar varför Amanda står med en sax så är det för att hon klipper bort mina polisonger, Anthon sa nämligen att man kunde raka dem för ett tag sen. Vilket jag gjorde och fick mega polisonger när dem växte ut...Dessa ville jag inte ha med på mina bröllopskort.

Sen for jag i väg till fotograferingen där jag och Anthon skulle träffas för första gången på dagen, Liselottes man fick rycka ut till vårat hem för att knyta slipsar åt pojkarna.

Likes

Comments

Lika bra att testa här med innan de far ut på blocket, vet att de är många som gillar Stella.

Vi fick ju 3 små valpar för ett tag sen och 2 stycken söker nu ett eget hem.

Det är lilla Hannah som är en busig men oerhört mysig liten tjej och sen är det Rudolf som en är kaxig liten kille som man nog kommer att få ha mycket tålamod med men vilken snygging man kommer ha!

Mamman är rottis och pappan är schäfer.


Hannah till vänster och Rudolf till höger.

Likes

Comments

Hela bröllops helgen startade på fredagen, först att inhandla blommor med Liselotte sen att hämta tårtan.

Sen började det långa fixandet i lokalen, vi började vid 16:00 och var nog klara vid ungefär 21:00- 21:30 trots att i hade massor med underbara människor som hjälpe som oss!!

Allt gick ju inte riktigt som det skulle, det är väl klart. När jag ringer för andra eller tredje gången för att få tag i nyckeln till musik anläggningen får jag höra att min bokning inte är giltig för att de hade inte tagit reda på all information om mig, hur gammal jag var ( de hade 25 år gräns) , var det var för fest, hur många som kom och så vidare. Mannen som jag pratade med uttryckte det " Hade det inte varit för att det var ditt bröllop så hade jag ställt in hela den här tillställningen"

Så jag fick alltså gör min bokning några timmar innan jag skulle in i lokalen och dessutom hade nycklarna redan och inte nog med det så fick vi pålagt massa timmar så att det blev mycket dyrare än vad vi fått lovat.

Men vi fick nyckeln och rundvisning och vi släppte det för att fokusera på bröllopet.

Ös regnade gjorde de hela dagen med, vi hade tur att det slutade när vi skulle lasta in al dekoration i bilarna och precis när vi fått in de i lokalen öste det ner igen.

Kom i säng ca halv ett på natten!

Likes

Comments