Sådär ja, då var jag påväg till Ikea för att köpa lite nya möbler. Åh vad jag är taggad! Har redan möblerat om rummet lite, men såg då att jag skulle behöva lite nytt. Vill ha den där "walk in closet" känslan. Självklart kommer det före och efter bilder.

Ha det bra

Matilda

Likes

Comments

Hallå ja! Detta är vad jag har på mig till jobbet idag. Beiga byxor från bikbok, tröja från bikbok och skor från din sko. Enkel och skön outfit. Älskar verkligen byxorna! Passar både till vardag och fest.

Ha det bra

Matilda

Likes

Comments

Hej! Jag ligger just nu i sängen och är helt slut. Jag har jobbat hela dagen idag och det tar verkligen på en. Innan jobbet var jag i alla fall hos frisören och gjorde en total förändring. Jag klippte av mitt hår!! Jag trodde aldrig att jag skulle våga det, men jo. Är vekligen nöjd med resultaten och trivs redan som korthårig. Längtar tills jag kan locka håret och göra frisyrer med mitt nya hår.

Ha det bra

Matilda

Likes

Comments

Hallå ja! Mitt första inlägg. Riktigt roligt tycker jag! Jag tänkte bara visa och tipsa er om en ny parfym som jag fick hem idag. Victoria's Secret Bombshell Forever. Har varit på jakt efter en ny parfym ett tag nu så jag sökte runt lite på internet och hittade denna. Helt underbar! 199kr för en Victoria's Secret parfym, hur bra?! Har kostat 649kr, men var tydligen extrapris. Skulle beskriva doften som djupare än den vanliga Bombshell. Den här luktar lite mer "parfym". Parfymen är köpt på Baresso och ni hittar den här

Jag urksäktar min "lilla" utväxt på naglarna... Ska göra nya på måndag!!

Ha det bra!

Matilda

Likes

Comments

instagram@matildaessie