Världsimmunbristveckan är igång!

Nu kickar immunbristveckan igång och pågår fram till nästa torsdag 29 april! Denna veckan är som sagt tillägnad för att sprida kunskap och medvetenhet om primära immunbristsjukdomar. Visst kommer du delta i arbetet för att hjälpa oss och alla andra som arbetar med att informera och sprida detta? Vi har planerat mycket spännande inför den här veckan. Till att börja med kommer det att komma ut ett inlägg om dagen under den här veckan! Världsimmunbristveckan som infaller samma vecka varje år, brukar ha olika teman varje år för att belysa olika ämnen och områden som är viktiga för oss immunbristare och allmänheten att känna till. I år är temat plasmatillgång, säker vaccination och livskvalité. Något som ju är väldigt aktuellt i dessa tider. Det är dessutom en del frågor som vi tycker är viktiga att lyfta.

För att engagera er följare och låta er följa med oss lite mer under den här veckan kommer vi att hålla olika tävlingar på våra olika sociala plattformar och dela lite olika inlägg med bland annat pyssel och baktips och dela med oss mer av vår vardag under den här veckan. Så se till att följa oss på alla våra kanaler, bloggen, facebook och instagram för att inte missa något.

Första tävlingen drar igång idag!

Hur långt kan du gå? Ja, antal steg alltså :D

Dokumentera hur många steg du tar varje dag under veckan fram till Torsdagen den 28/4 och lägg ihop dem i slutet av veckan, så att du får antalet steg du gått under veckan. Enkelt gjort med våra telefoner idag som alla har en stegräknare i sig. Det gäller alltså att samla ihop så många steg som möjligt fram till den 28 april under era #GoZebra promenader. På den 28 april kommer vi ha ett formulär där ni fyller i och skickar in era totala antal steg. Vi kommer sedan den 29:e april presentera vinnaren som alltså gått flest steg under den här veckan. Vinnaren får ett fint paket med olika produkter från PIOs webbshop hemskickat till sig (se bilden nedan). Alla tävlingsdeltagare måste kunna verifiera sina totala antal steg för UMPIs medlemmar vid tävlingens slut.

För att göra det hela ännu mer spännande kommer vi i UMPI också att ha en intern tävling mellan oss om vem som går flest steg under veckan. Vi gör det här såklart för skojs skull och för att sprida kunskap. Låt bäste man eller kvinna vinna! ;)

Priset för stegtävling innehåller följande: En Zebra-sjal, Strumpor, Skosnören, Reflex zebra, Reflexband, Näsdukar, Tygväska och ett UMPI-band. Värde ca. 360 kr.

P.S. Kom ihåg att även dokumentera tiden på alla era promenader för att också vara med i PIO’s insamling. Så räkna både steg och tid under denna veckan under era härliga vårpromenader klädda i era zebrafärger!


Nog om detta, zebrakläderna är på jag och min häst måste börja samla steg, kanske ses vi på en zebrapromenad där ute? Vi vill gärna se era fina promenadbilder och zebrakläder, så dela gärna era bilder på sociala medier och tagga oss med #umpi_sverige !

// Saga & hela UMPI-gänget!

Gillar

Kommentarer