UMPI-band

Bara lite drygt 3 dagar kvar till WPIW 2021!

I och med den veckan, hittade vi på en liten rolig idé som vi berättar om redan nu.
Under Världsimmunbristveckan, mellan 22/4 – 29/4 så får ni nämligen möjligheten att köpa ett eget hemmagjort UMPI-band!

Ni får betala så mycket eller lite ni vill, med minimigränsen på 13 kronor som inkluderar frakten. Resterande summa skickar vi sedan till PIOs forskningsfond. SÅ kul och smart tycker vi! :D
Varenda krona gör skillnad därför bestämmer du själv hur mycket du vill betala/skänka till PIO:s forskningsfond (Minimum 13 kr).

Många av oss kan nog relatera till att det inte finns så mycket pengar i kassan i slutet av månaden. Och att man vill hjälpa till och donera, men att det då inte går. Men på det här sättet får du chansen! Du väljer själv hur mycket du vill och kan donera! För varenda krona räknas! En krona är en krona mer än vad som fanns från början!

Till varje band följer det också med en nyckelring så att du kan fästa den på exempelvis kläder, men banden finns i begränsad upplaga! Så passa på, det är först till kvarn som gäller!

Ett UMPI-band är inte är det andra likt, och visar på våra likheter som olikheter, precis som zebror och immunbristare!

Så här gör du för att beställa ditt UMPI-band!
Skicka din donation via Swish till: 0727379672. Och markera din donation med din adress!
Du sätter själv din maxgräns! Swishnumret står på Sophia Sandgren. Den totala summan räknas ihop, redovisas och skickas över direkt till PIO:s forskningsfond i slutet av WPIW/#GoZebra veckan.

Har du inte Swish och vill köpa dig ett UMPI-band? kontakta oss på någon av våra sociala medier eller skicka ett mail till:

[email protected] så ska vi nog kunna lösa det! :)

Soliga hälsningar UMPI-Gänget!

Gillar

Kommentarer