Sista dagen på WPIW

Så var den sista dagen av världsimmunbristveckan här. Det har varit en händelserik vecka för oss och det är dags att se vem som tagit flest steg under veckan. Vi har fått in några svar på google formuläret som vi delade på bloggen och även facebook/instagram. Av de som lämnade in sina steg, var det en som stack ut och som i genomsnitt har gått i genomsnitt 9000 steg om dagen under den här veckan. Hur många steg har alltså vinnaren tagit den här veckan?
Totalt har vinnaren gått hela 71 806 steg den här veckan, riktigt bra jobbat tycker vi!

Vinnaren kommer att kontaktas via den mejl som angetts i formuläret.

Nu är det dags att höra hur det gått för oss i UMPI-gänget….

Elin gick 55 440 steg denna vecka och även när det varit motigt att ta sig ut efter jobbet, så har hon tagit sig ut. Det är mer än vad jag (Magdalena) kan säga :D

Hugo landade på 32051 steg under den här veckan. Han har också haft fullt upp med studierna och har därför inte haft så stor möjlighet att promenera just den här veckan.

Magdalena tog totalt (ca) 34 232 steg den här veckan. Jag hade dock teknikstrul så stegen under mina första två dagar försvann helt. Jag försökte satsa på att springa in stegen när jag väl var ute för att inte behöva gå ut en extra gång i aprilvädret som växlade mellan snö, regn och sol.

Saga kammade hem hela 76 482 och är alltså eventuellt våran vinnare! Jättebra jobbat! Saga har en väldigt aktiv vardag och det är framförallt tack vare hästarna som hon säger att hon kunnat få ihop hennes 76 000+ steg under veckan. En del zebra promenader på egen hand utan hennes zebrahäst har hon förstås också gått för att samla lite extra steg och promenad-timmar till PIO.

Sophia landade på ca 34 000 steg och hon har dessutom varit flitig och pysslat på UMPI-band och gått all-in för zebra temat. Hon gjorde till och med mig (Magdalena) avundsjuk på hennes foppatofflor i zebra-mönster!

Det här var ju som vi skrev i början av veckan, mest för att det var roligt att utmana oss själva. Det är ju lite kul med tävlings känslan tycker även vi. Jag tycker att vi allihopa varit jätteduktiga på att gå runt om i Sverige och även runt om i världen. Men vi har ju en solklar vinnare i UMPI-gänget. Saga med hennes 76 000+ steg. Jättebra jobbat! Det firar vi på nästa UMPI-möte! :D

Slutligen vill vi säga ett stor tack till alla som deltagit och velat sprida kunskapen om Primär immunbrist. Tack till alla som deltagit i tävlingarna vi haft, vi hoppas att ni ska ha glädje och nytta av priserna under året som kommer och kanske framförallt under världsimmunbristveckan 2022, för visst hänger ni med ett tag till?

Vi vill också rikta ett stort tack till PIO som har ställt upp med de fina priserna inför de tävlingar vi har haft under veckan. Det betyder mycket för oss att känna ert stöd och engagemang!
jag skulle också vilja tacka alla er i UMPI. Jag (Magdalena) är så otroligt glad och imponerad över vårat teamwork den här veckan och jag ser alltid fram emot att träffa er varje vecka. Jag känner verkligen att jag nog fått nya PI vänner för livet genom det här projektet! :)

Nu blev jag kanske lite sentimental, men vi vill i alla fall säga:

från oss alla till er alla, ett stort TACK! :D

Gillar

Kommentarer

Zitus,

Starkt kämpat! Så otroligt stolt över er alla!!

Fortsätt sprida det viktiga budskap o sprida kunskap om immunbristsjukdomar, fortsätt kämpa, ni är hjältar, 🦓♥️ stor Zebra kram!

anitadragrip39295274,

Så bra jobbat och oerhört inspirerande med bloggen. Stor kram till er alla