Sagas intervju hos Netdoktor

I förra veckan publicerades en artikel hos Netdoktor där jag, Saga, var med på en intervju om min resa genom övergången från barn till vuxensjukvården. Både jag och Elin har blev tillfrågade om att delta i varsin intervju kring detta ämnet om övergångsperioden, vilket vi båda tackade ja till att vara med på eftersom vi anser det vara ett viktigt ämne att prata om. Även att dela med oss av vår erfarenhet för att eventuellt kunna hjälpa andra i samma situation. Jag hade en smidig övergång, vilket jag är så tacksam för eftersom det inte är givet. En av de största sakerna till att jag valde att engagera mig i PIO och UMPI är just det med att utbyta olika erfarenheter kring just sådana här situationer. Det ger en fler perspektiv och fick mig att inse ännu mer hur tacksam jag är för att min resa gick så smidigt, iallafall inom läkarteamet för min immunbrist.

Här hittar du länken till intervjun: https://www.netdoktor.se/patientrattigheter/sallsynta-halsotillstand/artiklar/sa-fick-saga-en-smidig-overgang-mellan-barn-och-vuxensjukvarden/

Kommentera gärna om din övergångsperiod och hur den var för dig. Eller hör av dig om du vill vara med på en liknande intervju hos oss på UMPI.

//Saga

Gillar

Kommentarer