Poddcirkeln

Som vi redan har berättat några gånger, är poddcirkeln den ursprungliga anledningen till att vi träffades och att UMPI sedan bildades. Tack vare diskussionerna från poddcirkeln väcktes vår önskan att öka engagemanget och kunskapen om de frågor som rör primär immunbrist. Eftersom poddcirkeln blev så lyckad sist (enligt oss), så tänkte vi starta upp den på nytt och se om det finns fler som kanske skulle vara intresserade av att diskutera med oss.

Vi kommer att starta första gången på torsdagen den 16:e september och därefter tänkte vi ses på onsdagar varannan vecka. Är du mellan ungefär 18 och 35 år och vill hänga på? Fyll i formuläret här nedan på länken alternativt skicka ett mejl till oss eller kontakta oss på sociala medier. Vi skulle jättegärna “träffa” er!

Vi tänkte börja med att lyssna på avsnitt 18 av PIOs podd “så sjukt”, som handlar om just poddcirkeln och UMPI. Sen brukar vi gemensamt komma fram till något annat avsnitt i podden att lyssna, eller varför inte en annan podd? Fantasin sätter gränserna.

Hoppas att just du vill vara med och lyssna och diskutera med oss!

ANMÄL DIG HÄR :) https://forms.gle/nVUETG44ZXRWwLEa8

//UMPI

Gillar

Kommentarer