Näst sista dagen

Idag är det näst sista dagen på världsimmunbristveckan och sista dagen på våra 3 tävlingar! Så glöm nu inte att gilla och dela vårt Facebookinlägg och gilla och kommentera vårt instagraminlägg, och glöm inte att tipsa dina vänner och familj om att också delta. I morgon presenteras alla vinnarna i tävlingarna.

Missa inte heller att köpa våra fina UMPI-band för att skänka bidrag till PIOs forskningsfond.

Stegtävlingen

Vi avslutar också våran stegtävling idag. Så se till att samla några extra steg under dagen och skicka sedan in dina totala antal steg du har gjort mellan den 22-28 april. Du skickar in ditt resultat genom att skicka in svaret via det här formuläret: KLICKA HÄR. Så även om du precis hittat hit kan du vara med och delta. Skicka bara in dina totala antal steg du gjort på hela veckan så är du med och deltar. ;)

Verifiering av antal steg. Vinnaren kommer kontaktas för att kunna verifiera sina antal steg genom att skicka en bild till oss på sin stegräknare i ex. telefonen.

En inblick i vår Immunbristvecka

Vi bjuder också på en inblick i vår vardag under immunbristveckan genom att visa lite bilder på vad vi hittat på under veckan. Vi vill gärna se dina bilder från veckan så dela gärna med dig genom att skicka in till oss eller tagga oss #umpi_sverige eller @umpi_sverige på sociala medier.

Sagas vecka har spenderats mycket tillsammans med djuren både på arbetstid och fritid och även njutit mycket av vårsolen.

Elin firade in immunbristveckan i vårsolen och hade sött sällskap med sig på sina zebrapromenader!

Magdalena firade in veckan med en härlig zebrainspirerad kopp och träffat en kompis för pizzamys. Hon har även varit flitig med att samla in steg på sina zebrapromenader och löprundor!

Sophia har gått all-in för zebran denna veckan och delar med sig bilder på sin zebraklädsel och bilder från sina zebrapromenader. Hon har också suttit och gjort de fina UMPI-banden!

Hugo kämpar på flitigt med sina studier men har också hunnit med att ta sig ut på sina zebrapromenader!

Tyckte ni det var roligt att få en lite mer inblick i våra liv och vardag? Kommentera gärna om ni vill se mer av det framöver!

Hälsningar UMPI-gänget!

Gillar

Kommentarer

anitadragrip39295274,

så kul att följa er under veckan. Ni är kanon duktiga.