Slappardag

Assalamu Aleikom.

Om vi bortser från tvätten så har det varit en riktig slappardag. Två välfyllda tvättkorgar hade jag, föreställ er då att jag faktiskt bara har en tvättkorg. Översvämning av kläder med andra ord. Jag passade på att räkna grabbens byxor, minst 10 par har han Mr. Jag har inga kläder. Nu kommer jag med gott samvete kunna köpa kläder till mig själv istället.

Annars så har jag sett ikapp några serier. Ikväll tänkte jag kolla på några avsnitt av Criminal Minds, den vägrar jag se med grabben. Han älskar att kritisera och den serien ser man på under största möjliga tystnad. Men sen är det dags att se sig om efter nya serier att kolla på. Några tips?

Imorgon får jag ta tag i verkligheten igen och jaga BUP för att få recept på grabbens medicin. Skrivs ut inom fyra dagar... Ha! Sen måste jag ha tag i skolpersonal innan terminen början, annars så får grabben stanna hemma första dagen. Jag vet att det är något mer som ska göras, men vad... Ah, grabbens läkare, och planera inför mötet med barnhab, och kolla upp min astma, och lugna ner mig själv inför mitt hörseltest nästa vecka. De kommer inte säga att jag är döv, uppenbarligen. Men panik har jag ändå, litegrann. Eller mycket grann. Kheir in sha Allah. En sak i taget nu, andas, andas.

Frid, Umm D.

Gillar

Kommentarer