vi anställer BARA heltider

bästa investeringen förra året...#sorel

Det fortsätter att snöa ymnigt över Mora och Sollerön. Hittills har det kommit några cm, men det ska hålla på att snöa till imorgon, så mer lär det bli. Men jag gillar snö!

Något jag däremot inte gillar är arbetsgivare som inte vill anställa mig på deltid!! När Simon och jag var iväg till MAXI för att handla några saker, så blev jag uppringd av chefen som jag träffade för exakt 2 veckor sedan. Hon berättade att de inte ville gå vidare med mig, eftersom jag bara vill jobba 50-75%. Okej? Men hon tyckte att jag skulle fortsätta jobba som vikarie i förskola/skola, precis som jag gör idag! Jag blev såklart besviken och ledsen, för jag vet att jag gör ett bra jobb, men att jag inte kommer att klara av att jobba heltid. Det finns inte på kartan. Aldrig mera heltid inom förskolan! Så jag snäste nog lite åt henne innan vi avslutade samtalet. SKIT.

Detta mina vänner är baksidan av att drabbas av psykisk ohälsa och att sen få dras med det för all framtid. jag blir så ledsen.

När jag tog bilden ovan, så ville jag bara lägga mig i snön och skrika högt! Livet är så jävla orättvist. Jag som hade en taskig barndom, som jag nu fått gå igenom en gång till genom min PTSD och en helvetes massa flashbacks, och sen på toppen av det så ska jag inte ens kunna jobba deltid inom mitt yrke. SUCK.

Tur att jag i samma veva fick ett mail ifrån hotellet om att de lagt in mig på schema igen. Så from den 21/11 så kommer just hotell biten vara precis som tidigare, alltså jag kommer att jobba ca 2 dag/vecka. Så skönt! Då kan jag kombinera hotellet med skid-jobbet precis som jag tänkte och skulle jag vilja så kan jag ju ta en dag med några timmar på förskola.. Det kommer att lösa sig. Men jag blir ändå hemskt irriterad, för detta är anledningen till att jag som utbildad förskollärare, inte har lyckats få ett fast jobb här i Mora. Jag vill inte jobba heltid, och då är det kört tydligen???

Ulrika

  • 84 visningar

Gillar

Kommentarer

Naatly
Naatly,
Så tråkigt det där med jobben som inte vill anställa 😓 Jag har tänkt på det väldigt mycket med, att det bara finns heltidstjänster ute. Vad ska man göra när man inte orkar liksom? Kramnouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229