Turkisk peppar..

Ytterligare en varm dag. Skulle vara riktigt skönt att få frysa lite nu, men det lär väl dröja. Jag blir så himla trött av värmen just nu, och jag känner mig nästan instängd i mitt egna hem för att det är för varmt ute. Jag vill ju inte att Nemo ska kollapsa av värmeslag, och det är inte längre skönt när solen bränner i skinnet.

Så ytterligare en dag inne. Jag försöker göra sådant som jag tänkt göra, men hoppat över pga tristess. Som att städa i köksskåpen, dammtorka och rensa ibland kläder. Idag gick jag igenom Simons byrå. Fick faktiskt ihop en hel iCA kasse med lite gott och blandat, urväxt, dålig resår och hål.

Har gått och skaffat mig skavsår på båda hälarna! Hade mina låga gummistövlar i söndags när det regnade, och fick in några små stenar i dem. Och det lilla blev en liten blåsa på varje fot. AJ! Har ju också en hemsk självspricka på ena utsidan av hälen som jag tampats med länge nu. Fila, smörja, fila, smörja men den sitter så dumt till så den lyckas inte läka så bra som jag önskade. Usch, jag har faktiskt lite fotfobi. Fötter är äckliga. Det är bara bebisfötter som är söta.

När det nu är så här varmt, då blir jag sugen på salt vilket är ganska vanligt. Det blir mycket lättsaltade chips denna sommar, men också en hel del Turkisk Peppar. Har fått helt dille på dem! Och speciellt den blåa påsen som är salt och sur. Så himla gott!

Nemo fick sig ett dopp idag. Det stod liksom stilla när Micke kom hem, så en sväng till Siljan och en premiss i Japanska Parken blev det också. Och just när Nemo plaskar som allra mest då kommer det ett grått moln och blöter ner oss andra som inte badade. Men det slutade lika fort som det kom! Det blir inget regn här i Leksand...

Nu väntar en premiss med Nemo och Micke och sen ska jag sms Simon om när han kommer hem. Vill ju vara förberedd..

Ulrika

  • 60 visningar

Gillar

Kommentarer

Denevigaresenären
Denevigaresenären,
Så trött på denna nästan tropiska värme! Vill ha regn! 🙄🌧nouw.com/denevigaresenären
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229