tisdag

Natten har varit bra och jag har sovit som en klubbad oxe, tungt och hårt. Förutom en mardröm som ploppade upp nu på morgonkvisten. Och det var faktiskt ett tag sedan nu, så en mardröm det kan jag hantera. Jag känner mig boostad efter gårdagens möte på skidanläggningen, det finns hopp för mig med... Och även om det inte är en fast anställning, så är det ett jobb som förhoppningsvis är roligt. Och de påpekade också att det finns möjlighet att vara kvar även under sommaren, då de har sin bikepark öppen.

Och jag tror tom Micke blev lite avundsjuk...Han vill också ha ett jobb som är utanför ramarna av det han brukar göra, och allra helst ett som är på lite obekväm arbetstid. Så nu håller jag alla tummar och tår för att de kommer att ringa på fredag, så jag får ett avslut. Det är ju som sagt lite luckor i kalendern framöver, och de behöver fyllas med lite jobb och förhoppningsvis lite skidåkning. Shit. Jag har ingen egen utrustning!! Fast det behöver man inte! Man får låna där.... Men en egen hjälm, egna glasögon och kanske egna pjäxor hade varit skönt. Hmmm, tål att funderas på! Och eftersom man får ett säsongskort, så måste jag ju åka ordentligt med skidor, speciellt då det var några år sedan. Fast det är väl som att lära sig cykla? Det sitter i benmärgen.. Enda nackdelen är att man blir lite harigare och försiktigare med åren. Åh, vad jag längtar!

Idag är det plusgrader utanför fönstret och det duggar smått från himlen. Så himla tråkigt! Varför ska det komma en massa snö, som sen ska regna bort igen? Men det är samma visa varje år, den första snön är det lite si och så med. Om en stund väntar en promenad med Nemo och sedan ett besök hos sjukgymnasten. Och med tanke på det besöket, så har min häl blivit grymt mycket bättre. Herregud, tidigare kom jag knappt upp ur sängen på morgonen! Och idag kunde jag skutta upp och nedför trappan, utan minsta smärta. Så helt klart är det att behandlingen som han gjort på mig, har haft effekt. Då är frågan om jag ska be om lite TENS i nacken idag eller ändå fortsätta med foten? Vi får se...

Ulrika

  • 76 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229