Sverige är fantastiskt🇸🇪

Godmorgon! Eller god förmiddag, då klockan närmar sig 11. Inatt har jag inte sovit lika bra, men det är väl för att hjärnan jobbar för högtryck. Vaknade av ett sms och en förfrågan om att jobba som vikarie på en fskl? Jag tackade nej, utan att tveka. Jag är allt annat än sugen för tillfället, och ska ladda energi tills jag går på mitt schema på hotellet. Så får det bli. Så fram till den 18/6 så ska jag inte jobba. Åtminstone som det känns nu..

Jag och Nemo tog en sväng runt Bengtsarvet nu på morgonen. Och det slog mig så många gånger under vår promenad, hur lyckligt lottad jag är som BOR här. Det är rena drömmen! Och minnen från barndomens fina stunder på landet ploppar upp. Bra och fina minnen. ”Lukten av gräs, syren och skog. Ljudet av fåglar, gräsklippare och en och annan motorsåg. Lugnet, ljuset och känslan av Fan, Vad Sverige är vackert!”

Tillbaka efter promenaden så tog jag itu med paviljong-skrället. Att få ner allt i kartongen igen, var helt klart en utmaning. Men lite svarta grodor, och en och annan pust senare, så är den inne i bilen. Den väger dessutom 30 kg!!

Någon som fått sina skattepengar ännu?

Ulrika

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

sadine
sadine,
Älskar verkligen naturen och har börjat uppskatta den mer sen jag blev sjuk:) nouw.com/sadine
Ulvelotta
Ulvelotta,
Undrar om det hör till? Känner likadant, men kanske är det åldern också? Iallafall i mitt fall..😊nouw.com/ulvelotta
tessbjork
tessbjork,
Jag fick mina skattepengar igår, alla 160 kronorna! 😄nouw.com/tessbjork
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229