sura miner, bullar och farmen

Gud, varför är det så himla svårt att logga in här! Sidan bara snurrar och laddas aldrig upp. Tråkigt! Så nu har en halvtimme förflutit och istället för att blogga, så blev det lite surf. Avkoppling på hög nivå, att sitta ensam framför datorn en stund.

Idag körde vi på som vanligt på hotellet. Och man kunde ana en viss besvikelse och ilska hos medarbetarna, då budgeten inte håller. Det ska minskas ner på tid, personal och gud vet vad. Vi på städ har såklart på tok för mycket timmar, och därför har vi nu fått en sluttid varje dag. Förut har man bara stämplat ut när man är färdig eller enligt husfrun order. Nu ska man då stämpla ut klockan 15, vilket betyder att man måste sluta städa ca 15-20 min innan för att hinna plocka undan allt. Fast vi fick dra över 15-20 mi om det behövdes. Men det känns ändå konstigt! För om man då tar förra veckan, då hade vi jätte lite att göra ska man då gå hem tidigare och få betalt ända till 15? Eller ska man såsa runt och typ inte göra någonting? Jag vet inte om detta är ett bra alternativ, jag tycker det har varit bra som det varit. Och det är ju inga högavlönade vi pratar om heller..

Dessutom så kan de inte ringa ifrån repan säga åt oss att skynda på med rummen, klockan 15 då slutar vi! Och jobbade man i repan, då fick man visst jobba hur många timmar som helst.. Det är skillnad på folk och folk. Men jag är van, bottenskrapet...

Tråkigt när ett sådant möte påverkar de anställda väldigt negativt. Och när det genomsyrar vardagen. Hotellchefen skulle bara veta hur folk sitter och tisslar och tasslar vid lunchen.. Fast det är väl i stort sett samma på alla arbetsplatser? Jag har iallafall varit på några ställen där ekonomi och ledning har varit heta samtalsämnen.

Väl hemma blev det lite tvätt och faktiskt så satte jag en bulldeg. Hade planerat att baka redan i söndags men så blev det inte. Så nu har vi goda kanelbullar att mumsa till Farmen och Mästerkocken..

Ulrika

  • 90 visningar

Gillar

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Ja jag vet det är jätte tråkigt. Idag trodde jag att jag gjorde ett inlägg på morgonen, det tog 20 minuter men sedan gick det inte att publicera inlägget😨nouw.com/enitalienareisverige
Ingajohansson
Ingajohansson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229