sover som en björn

Godmorgon! Herregud vad jag sover!! Både igår och idag har jag sovit säkert 10 timmar. Min kropp är helt slut. Det har varit en arbetsam jul och tid efteråt, och jag har nog dessutom jobbat mer än jag ska då jag fortfarande har en 25% sjukskrivning på mig. Men tack bästa Cura täcket, för att min sömnkvalite har blivit hundra gånger bättre, än tidigare. Jag är så nöjd. Vaknade någon gång under natten av min axel igen. Ska den börja spöka nu? Fast nu vet jag iallafall att det inte är något allvarligt, utan bara stress (ja, den där stressen den kan sätta sig hur som helst) eller överbelastning av någon muskel.

Det är fortfarande ganska mörkt ute, men det börjar ljusna sakta. Snacka om att man är trött på mörkret nu. Tänk när det är vår eller sommar, och man vaknar och solen är redan uppe! Dit längtar jag.

Idag ska killarna övningsköra en sväng. Det är dags för Simon att testa lite mer vardagstrafik, så idag blir det trafikljus och rondeller för första gången. Själv har jag inga planer alls. Jo, som vanligt så har min byrå med kläder havererat och lådorna går varken att öppna eller stänga. För mycket slarvigt vikta kläder i dem, och om jag väntar för länge så kommer allt behövas strykas innan det går att ha på sig. Att jag aldrig lär mig! Klädkammaren är okej men inte bra, för jag har en tendens att dra ut saker och sedan inte orka lägga tillbaka dem, utan kasta dem på golvet istället. Snacka om slarvig!!! Men det är bara mina kläder så då känns det iallafall som att jag får skylla mig själv.

Kanske ska jag passa på att bädda rent också? Och tvätta lite?

Ha en fin och skön söndag

  • 24 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Bodde på hotell igår natt, och då tänker jag alltid lite extra dig. Jag lämnar rummet i god ordning
nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229