somnade om

Godmorgon! Jag somnade visst om efter att ha varit uppe och gjort kaffe strax innan 06. Idag är jag förkyld, hostan är som vanligt mitt ständiga problem och jag har bestämt mig för att INTE lägga mig tillgänglig idag hos vikariepoolen. Jag ska ju ändå jobba tisdag och onsdag på hotellet, så det får räcka till att börja med. Just nu sitter jag och väntar på att min fasta vårdkontakt ska ringa. Vi ska ha ett telefonmöte 08.30 och jag hoppas verkligen det blir av. Jag måste spy ut all min galla över försäkringskassan, till henne. Och så måste jag se hur hon kan hjälpa mig i mitt överklagande...Usch jag blir så arg när jag tänker på det!

Jag har betalt mina räkningar, men thats it! Nu är min halvtidslön nästan slut. Och det är den 2a december! FAN, jag blir så arg!

Vaknade dessutom för en liten stund sedan av en hemsk mardröm. Usch, känner mig lite skakis och uppjagad efter det. Varför är en del drömmar så himla verkliga? Jag var ju liksom där...! Nåväl, nu ska jag dricka mitt svalnande kaffe och vänta...

Ulrika

  • 74 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229