snöpromenad i skogen och dörrar som blev som nya

Gud, vad trött jag blir!! Min fasta vårdkontakt hörde aldrig av sig, och som tidigare gånger har hon eller någon raderat vårt telefonmöte i min journal. FAN. Men det är bara att gilla läget. Tur iallafall att vi har ett inbokat möte nästa vecka, det är ju inte alltför långt borta.

Fick precis ett meddelande ifrån försäkringskassan, om att de tagit emot min omprövning. Det var ju iallafall något! Nu är det bara att vänta och se vad som händer... De jobbar ju inte så fort som man kan hoppas så det blir till att ha lite is i magen. Imorgon den 3/12 går min sjukskrivning ut. Hur ska jag tänka då? Nu har jag inte ens ett inbokat läkarbesök, så jag får ju ingen ny sjukskrivning på en gång. Gud, vad allt är krångligt! Bara för att jag blev så himla arg, då jag fick en ny läkartid den 12/12 istället för imorgon. Men då ska jag ju jobba! Och jag behöver varenda liten krona jag kan få, vilket gör att jag kan inte skita i hotell-jobbet och vara ledig istället. Suck. Så nu går jag faktiskt in och tittar på 1177, varje dag om de har bokat in en ny tid. Men inget ännu..

garberg och mångberg

Både Micke och jag är förkylda, så vi hostar ikapp här hemma. Men vi trotsade vinterkylan och åkte iväg till Mångberg och Garberg, med Nemo. Och jäklar vad mycket snö det var överallt. Vi kunde inte gå vår vanliga runda, utan fick ta en annan väg där det hade åkt en traktor eller liknande. Men det var himla fint där snön var helt orörd. Nemo var såklart helt överlycklig, och for runt i snön som en vilde.

Det var bara lite synd att solen inte nådde ner till oss. Berget var för högt och likaså träden, för den solen var där, bara inte med oss.

När vi kom lite längre ner på berget, då tittade solen fram genom träden.

Forsen vid Ekorrån brusade på utav bara sjutton. En riktigt mysig promenad och skönt att byta miljö en stund. Väl hemma blev det lite kaffe och lussebulle, innan jag tog tag i skafferidörren. Den dörren har haft ett stort hål i sig, och nu när köket är nymålat så kändes det viktigt att dörren blev fixad den med. Så lite spackel och vit lackfärg, och dörren är som ny! Passade också på att måla toalettdörren, då den var hemskt avskavd ifrån sin färg. Och resultatet är perfekt...

Ulrika

  • 91 visningar

Gillar

Kommentarer

NicoAlhonen
NicoAlhonen,
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilket vinterlandskap nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229