Snö, spark och 1000 bitar

snöat hela dagen

Det här två bilderna är från i förmiddags vid 09.30, då vi skottade runt bilen och lite på gården. Sen dess har det fortsatt att snöa, precis hela tiden. Och inte har de plogat än heller.. Micke och jag trotsade iallafall snön och åkte upp till Coop, för att köpa lite gott och en burk cocosmjölk. Och vi mötte faktiskt plogbilen, 14.45. Men han tar de större gatorna först, och vår lilla gata får vänta ett tag till. Det har varit gråa täckte över himlen idag, men samtidigt så har det blivit så fint med all den vita snön.

inte på topp

Hela dagen idag har jag försökt förtränga mitt sämre mående. Den där jobbiga känslan har funnits inombords precis hela tiden. Jag har djupandats, dragit/ tagit många suckar, haft känslan av att någon står på bröstkorgen, krypningar inombords och en hel massa stress. Och vad jag än gör så finns det inget som hjälper! Istället får jag ingenting gjort för jag blir otroligt disträ och tappar all energi.

Började lägga ett 1000 bitars pussel, men fick inte riktigt ihop ramen och ledsnade helt. Dammsög lite grann, men orkade inte full följa, försökte mig på att redigera lite bilder men tappade lusten. Noll energi och noll koncentration. Egentligen skulle jag behöva gå ut och springa! Och jag blev väldigt sugen på det just nu. Men nu är det på tok för mycket snö och mörkret har precis intagit hela Sollerön. Men kanske är det något jag ska göra nu när jag är hemma? En liten lagom runda, varje dag? Jag har ju bra skor med dubbar och även snölås så man slipper få en massa snö innanför. Vi får se...

förkyld

Simon känner sig lite krasslig idag, han har ont i halsen och är lite snorig. Men 10 dagar ute i skogen skulle nog göra vem som helst lite förkyld den här årstiden. Så han tar det lugnt och hänger mest framför datorn. Jag förstår att han vill koppla av, och vara själv lite extra. På luckan så är man ju typ aldrig själv..På sin höjd på toaletten, om man inte är ute i skogen då vill säga. Så vi låter Simon göra det han känner för när han är hemma. Och nu har han bara 5 dagar kvar, innan det är nästan 3 veckor julledigt. Det är han så värd tycker jag...

en sparkstötting

Jag vill ha en spark! Sökte på ordet "spark", och det kom upp någon bilmodell och någon motorcykel. Men jag menade ju en "spark-spark"? Eller en sparkstötting som det så fint heter egentligen. Att hitta en begagnad var och är inte lätt, om man har tur så kanske man kan hitta en på loppis. Men kollade de begagnade utbudet på tex Blocket, och där var de gamla lika dyra som en sprillans ny i affären. Och då köper man kanske hellre en ny, ör en begagnad spark ska ju vara billigare än en ny... Vi får se vad det blir för något. Och tydligen ska både ICA MAXI, Jula och Granngården ha sparkar i sitt sortiment. Spännande!

Ulrika

  • 330 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229