sista dagen, bubbel och intapetserad dörr

alltså, jag är så nöjd med väggen..

Varje gång jag går upp för trappan så blir jag lik glad och nöjd. Shit vilket bra val att sätta den tapeten, just där! Det blir så snyggt! Och det händer något i rummet. Det är inte bara vitt, vitt och lite mera vitt. Och som ni ser så tapetserade jag tom över dörren. Var i valet och kvalet om jag skulle göra det eller inte, men eftersom dörren var tapetserad under den vita färgen, så var det ett enkelt val. det kändes som att det skulle bli snyggare så. Micke funderar på om vi ska sätta en list i nederkant på dörren, men jag vet inte....

Och det är en liten bit kvar att tapetsera, men ingen stress för rummet är "under produktion"...

Idag gjorde jag min sista dag på hotellet enligt schema. Med blandade känslor. Det är svårt det där, för ena sekunden så förstår man varför det blir som det blir. I nästa sekund så känner man sig lite besviken och åsidosatt. Jag kan inte vara arg, för det är ingen som vetat att det skulle bli så dålig beläggning. Men det känns väldigt tråkigt iallafall! Det har varit så himla bra för mig att jobba där. Och perfekt då jag kunnat kombinera hotellet med min sjukskrivning. Jag behövde det! Och även om husfrun säger att till jul behövs det...så känns det osäkert. Jag ogillar ju att inte veta, och det föder någon inombords stress i mig. Så november - BRING IT ON!!

Men jag har bestämt mig för tt inte oro mig så mycket, det blir bara dåligt. Jag har sjukpenning halvtid och jag har några saker på gång. Det bara måste lösa sig!!!

Så ikväll blev det en av mina favoriter till middag, pannkaka. Simon tycker jag är knäpp som gillar pannkaka så mycket! Men varför inte? Och sen blev det ett glas prosseco... Det är jag värd efter min sista schemalagda arbetsdag. Och jag fick maxat med rum idag, 23 stycken! Det var verkligen att köra rätt in i kaklet. Och när klockan var 15.30, då jag hade 3 rum kvar, då gick luften ur mig. Jag orkade inte mer... Sorry, men där försvann all energi och istället började jag längta hem, ut och efter något att äta..Ha, vi äter ganska mycket när man jobbar på hotell. Bastant frukost och lunch serverad av hotellets kock, det gick ingen nöd på mig.. Jo lite..

Avslutar kvällen med att umgås med min Micke och Nemo...❤️

Ulrika

  • 88 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Vilekn gullig tapet, jag tycker det verkar vara ett klokt drag attvtapetsera in dörren.. De bilder jag sett av trappan så ser det oxå snyggt och ombonat ut. Skål så här på tisdagennouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229