så mycket bättre och Holliday in the wild

Det blev en lite senare kväll idag, än igår. Kanske har jag tom sovit lite för mycket, för just nu lyser tröttheten med sin frånvaro. Det har snöblaskat precis hela dagen, så utomhus har det inte varit någon höjdare att vara. Men som sagt, har man hund så är man tvungen ändå.

Och jäklar vad så mycket bättre levererar. Tycker programmet är så mycket bättre nu när det byts ut artister emellanåt. Bra musik är det också. Och nu har jag precis sett en film på Netflix, holiday in the wild. En riktig feelgood film, med snygga skådisar i from av Kristin Davis och Rob Lowe. Och en hel drös med söta elefanter...Så nu har man fått vila ögonen på lite mumma en stund innan man kryper ner under täcket.

Jag har besvärats med lite magont idag, vet inte varför eller vad men hoppas det är borta imorgon. Eller så är det bara hederlig mensvärk, vilket inte alltid är en dans på rosor. Den dagen "det" försvinner då kommer jag att jubla högt.

Ulrika

  • 64 visningar

Gillar

Kommentarer

positiv5barnsmamma
positiv5barnsmamma,
Håller med att denna omgång av så mycket bättre är den bästa hittills 😊 åh den filmen är underbar 😍nouw.com/positiv5barnsmamma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229