Mr Mercedes

Stephen King på Cmore

Ikväll har vi återigen sett serien, Mr Mercedes. Jäklar vad den är bra. Rekommenderar den verkligen om man gillar lite skruvad skräck Ala Stephen King. Vi såg först hela första säsongen i våras och blev fast direkt. Andra säsongen kom ut nu under hösten och vi har nu sett alla avsnitt, utom ett...Gillar inte när serier tar slut. Skulle gärna se fler serier med flera säsonger typ orphan black eller varför inte Younger?

Vi har precis kollat Jägarna, den nya serien på C more. Och har där ett avsnitt kvar, då de bara släpper ett avsnitt i veckan.Tycker det är tramsigt när de inte släpper allt på en gång, men de vill väl att folk ska se annat också och håller därför kvar dem.

att ha något att göra

Jag behöver typ en hobby! Kanske målning? Kanske stickning? Kanske Yoga? En sysselsättning så jag inte har så mycket fritid, vilket jag just nu tror att jag har. Jag behöver använda händerna och stänga av hjärnan lite. Alltså koppla av och slå på good mode... Något som distraherar mig en smula då jag inte tycker om att ha en massa dötid, för det kommer göra mig än mer stressad... Vi skulle behöva måla trappan i vårt hus? Men det känns som ett för stort projekt, då Nemo springer där och jag förmodar att det är lackfärg man bör använda. Gäststugan är ju också ett projekt i sig. Men kanske fel årstid att börja renovera därute? Det kommer bli lättare till våren och så hinner vi tänka till lite om inredningen osv. Simon vill inte ha sina vit/beiga tapeter Ala institution heller? Men kanske vill han välja färg själv? Jag tror jag ska fråga honom, för jag skulle lätt hinna måla om hans rum till nästa helg....

Hmm...Och förresten jag har fortfarande inte tagit itu med min byrå med kläder! Jag är så slö när det gäller just det.... Nu väntar sängen och ljudboken, 24 goda gärningar av Jenny Fagerlund. En lite kul bok just så här i december månad. För vad sägs om att göra en god gärning varje dag fram till julafton?

GODNATT⛄️

Ulrika

  • 274 visningar

Gillar

Kommentarer

StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Så härligt med seriernouw.com/stenhagenbettan
Naatly
Naatly,
Jag började läsa Mr Mercedes men gillade den inte. Serien har jag dock tänkt se ett tag! Är den på viaplay? Hoppas att du kommer på något bra att sysselsätta dig med! Massa kramar ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229